Nieuws op het gebied van development,
technologie, security en E-commerce

Alle artikelen
Development

Blazor als nieuwe front-end technologie voor Microsoft .NET

Wij werken graag met moderne bewezen technologie. Aangezien dit relatief nieuwe technologie is binnen het .NET framework. Voor onze oplossingen in de .NET stack kiezen wij er steeds vaker voor om gebruik te maken van deze front-end technologie.
Development

Zo bepaal je de juiste MVP: 5 Stappen tot een Minimum Viable Product

Benieuwd hoe wij bij Thesio een MVP opstellen voor nieuwe software? Dit artikel geeft inzicht in ons proces en biedt bovendien een handig stappenplan om hier zelf mee aan de slag te gaan.
E-Commerce

De ontwikkeling van B2B E-commerce (Long-read)

Onze CEO: Gerben Nelemans en CCO: Redmer de Vries aan tafel met moderator, business developer en zelfbenoemd B2B e-commerce leek: Willem van Kralingen, om het te hebben over de huidige stand van B2B-commerce, de verschillen met B2C en de bottlenecks voor verdere ontwikkeling.
E-Commerce

ShopifyPlus vs BigCommerce

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen ShopifyPlus en BigCommerce? Lees dan onze vergelijking tussen deze 2 SaaS ecommerce platformen.
E-Commerce

Commercetools vs BigCommerce

Wil jij een moderne headless ecommerce oplossing ontwikkelen? Grote kans dat je dan uitkomt op de platformen Commercetools en BigCommerce. Wij leggen jou graag de verschillen uit tussen beide oplossingen.
E-Commerce

Shopware vs BigCommerce

Shopware en BigCommerce zijn twee populaire ecommerce platformen wij laten graag de overeenkomsten en verschillen zien.
E-Commerce

Klantspecifieke prijzen in B2B ecommerce

Bij B2B ecommerce is het vaak een uitdaging om klantspecifieke prijzen te kunnen tonen op de webshop. BigCommerce stelt ons in staat om dit voor vrijwel elke situatie optimaal in te richten.
Technologie

Open Source vs SaaS: wat past het beste bij jou?

Bij ecommerce kom je al snel voor de keuze tussen een open source of SaaS platform te staan. Wat past het beste bij jou?
Technologie

Headless ecommerce: wat is het en heb jij het nodig?

Headless ecommerce zal je al snel tegenkomen wanneer je plannen maakt voor een replatforming. Wat is het precies en zou jij dit moeten overwegen?
E-Commerce

ERP integratie met BigCommerce

Een goede integratie tussen jouw ERP en het BigCommerce platform is essentieel voor een optimaal bedrijfsproces.
E-Commerce

Payment Service Provider (PSP) kiezen voor BigCommerce

Ga je van start met het BigCommerce platform, dan is het ook erg belangrijk om te zorgen voor een goede integratie van een payment service provider (PSP).
E-Commerce

5 onmisbare apps voor jouw BigCommerce webshop

Wij merken in de praktijk dat de volgende 5 apps van grote toegevoegde waarde zijn, wanneer je behoefte hebt aan bepaalde uitbreidingen op het gebied van payments, search, logistiek, marketing of abonnementen.
E-Commerce

5 redenen om naast Shopify of Magento ook BigCommerce te overwegen als e-commerceplatform

E-commerce groeit al jaren razendsnel. De e-commerceplatformen die deze enorme groei mogelijk maken, zijn daarin fundamenteel. Bekende aanbieders zijn Shopify en Magento. Volgens ons hoort BigCommerce ook in de afweging en dit zijn 5 redenen waarom.
Development

De wereld van de Product Owner: uitdagend, maar wel met voldoening.

Bij vrijwel iedere Software Agency wordt gewerkt in gemengde teams. Deze bestaan uiteraard uit developers, maar ook uit een Scrum Master en een Product Owner. In deze blog zoomen we in op de uitdagende wereld van de Product Owner.
Security

Help. Mijn applicatie is uit de lucht. Wat nu?

Applicaties: We kunnen niet meer zonder. Op het moment dat een bedrijfskritische applicatie het laat afweten, is het cruciaal om die zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Developer Joey deelt graag de vijf belangrijkste stappen die hij neemt om een applicatie weer in de lucht te krijgen.