Nieuws op het gebied van development,
technologie, security en E-commerce

Alle artikelen
Development

Continuous Development: Continu Verbeteren, Innovatie en Wendbaarheid!

Bij Thesio zetten we in op het bouwen van een eigen klantteam voor elke opdrachtgever. Dit betekent niet alleen dat we ons inzetten om een team te vormen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van elke klant, maar ook om een diepgaande betrokkenheid te creëren in het gehele ontwikkelingsproces.
Development

Directus de ideale toolbox voor maatwerk platformen

In deze blogpost zullen we verkennen waarom Directus voor ons de ultieme keuze is geworden en hoe het ons heeft geholpen bij het creëren van oplossingen op maat.
Development

Wat is de juiste keuze voor jouw integratie? Standaard connector, iPaaS of maatwerk integratie.

Voor elk integratievraagstuk zijn er keuzes te maken hoe te gaan integreren, namelijk een standaard connector, het gebruik van een iPaaS oplossing of het laten bouwen van een maatwerk integratie.
Development

5 redenen waarom maatwerk software een logischere keuze is dan het gebruik van een standaard software oplossing.

Wij maken in deze blog graag 5 redenen inzichtelijk waarom het juist verstandig kan zijn om ervoor te kiezen om de toepassing te laten bouwen als maatwerk software.
Technologie

Herbouw van een AngularJS applicatie

AngularJS was een populaire technologie om in te ontwikkelen.Het is dan ook logisch dat vandaag de dag nog veel software oplossingen gebruikmaken van AngularJS. Wel is de wereld volop in ontwikkeling en het is raadzaam om andere nieuwere versies te overwegen.
Development

Low-code versus maatwerk software

De afgelopen jaren zijn low-code oplossingen steeds populairder geworden, maar is een low-code oplossing of juist maatwerk software de juiste keuze voor jouw digitale oplossing.
Development

Blazor als nieuwe front-end technologie voor Microsoft .NET

Wij werken graag met moderne bewezen technologie. Aangezien dit relatief nieuwe technologie is binnen het .NET framework. Voor onze oplossingen in de .NET stack kiezen wij er steeds vaker voor om gebruik te maken van deze front-end technologie.
Development

Zo bepaal je de juiste MVP: 5 Stappen tot een Minimum Viable Product

Benieuwd hoe wij bij Thesio een MVP opstellen voor nieuwe software? Dit artikel geeft inzicht in ons proces en biedt bovendien een handig stappenplan om hier zelf mee aan de slag te gaan.
E-Commerce

De ontwikkeling van B2B E-commerce (Long-read)

Onze CEO: Gerben Nelemans en CCO: Redmer de Vries aan tafel met moderator, business developer en zelfbenoemd B2B e-commerce leek: Willem van Kralingen, om het te hebben over de huidige stand van B2B-commerce, de verschillen met B2C en de bottlenecks voor verdere ontwikkeling.
E-Commerce

ShopifyPlus vs BigCommerce

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen ShopifyPlus en BigCommerce? Lees dan onze vergelijking tussen deze 2 SaaS ecommerce platformen.
E-Commerce

Commercetools vs BigCommerce

Wil jij een moderne headless ecommerce oplossing ontwikkelen? Grote kans dat je dan uitkomt op de platformen Commercetools en BigCommerce. Wij leggen jou graag de verschillen uit tussen beide oplossingen.
E-Commerce

Shopware vs BigCommerce

Shopware en BigCommerce zijn twee populaire ecommerce platformen wij laten graag de overeenkomsten en verschillen zien.
E-Commerce

Klantspecifieke prijzen in B2B ecommerce

Bij B2B ecommerce is het vaak een uitdaging om klantspecifieke prijzen te kunnen tonen op de webshop. BigCommerce stelt ons in staat om dit voor vrijwel elke situatie optimaal in te richten.
Technologie

Open Source vs SaaS: wat past het beste bij jou?

Bij ecommerce kom je al snel voor de keuze tussen een open source of SaaS platform te staan. Wat past het beste bij jou?
Technologie

Headless ecommerce: wat is het en heb jij het nodig?

Headless ecommerce zal je al snel tegenkomen wanneer je plannen maakt voor een replatforming. Wat is het precies en zou jij dit moeten overwegen?