Herbouw van een AngularJS applicatie

4
min
leestijd
Brian Diephuis
Head of Engineering

In het kort:

Redenen om een AngularJS applicatie te herbouwen

AngularJS was een populaire technologie om in te ontwikkelen. Het is dan ook logisch dat vandaag de dag nog veel software oplossingen gebruikmaken van AngularJS. Wel is de wereld volop in ontwikkeling en het is raadzaam om andere nieuwere versies te overwegen. Zoals de nieuwere versie van Angular of een andere technologie zoals React. Hier zijn enkele redenen waarom dit een goed idee zou kunnen zijn:

  • Prestaties: AngularJS is een oudere technologie en de nieuwere versies van Angular zijn geoptimaliseerd voor betere prestaties en snelheid. Dit kan leiden tot een soepelere gebruikerservaring voor uw jullie eindgebruikers.
  • Ondersteuning: AngularJS wordt niet meer actief ondersteund door Google en het aantal beschikbare bibliotheken en tools is beperkt. Door over te stappen naar Angular of React wordt toegang verkregen tot een grotere actieve community en een bredere set aan tools en bibliotheken.
  • Modernisering: De nieuwere versies van Angular zijn opgebouwd met moderne webtechnologieën zoals TypeScript en bieden ondersteuning voor mobiele toepassingen. Dit kan helpen om jullie software product up-to-date te houden met de huidige ontwikkelingen in de markt.
  • Onderhoud: AngularJS kan moeilijker te onderhouden zijn dan de nieuwere versies van Angular of React, omdat de oudere technologie minder flexibel is. Door over te stappen naar een nieuwere technologie, kan de ontwikkeling en het onderhoud van uw software product worden vereenvoudigd.

Moderniseren van custom applicaties

Het is dus meer dan het overwegen waard om jullie oplossing te herbouwen en deze toekomstbestendig te houden. De (her)bouw vaneen applicatie naar moderne technologie is bij uitstek een onderdeel waar wij als Thesio veel ervaring in hebben. Soms gaat dit puur om het snel en efficient herbouwen van een functionele applicatie, maar veelal wordt dit ook aangegrepen om de gebruikerservaring en het UX/Design direct te moderniseren. Alle disciplines om dit snel en efficiënt uit te voeren hebben wij in huis.

Benieuwd naar de kosten van een herbouw?

Maak vrijblijvend kennis en ontvang na een inventarisatie onze inschatting.