Services

Agile Software Development

Versnel je resultaten met Agile Software Development. Ontdek onze expertise en flexibiliteit om samen jouw gewenste software te realiseren. Klaar voor de volgende stap?

Agile ontwikkelproces

Wendbaar

Inspelen op kansen

Maximale waarde

Ontwikkelkosten

Hoge ROI

Sneller resultaat bereiken met Agile Software Development

Bij Thesio draait het elke dag om het ontwikkelen van software voor tientallen opdrachtgevers. Wij beheersen dit dan ook als geen ander en leren hier nog altijd elke dag in, want geen situatie is gelijk. Ontwikkelt jouw organisatie zelf software of willen jullie een applicatie laten ontwikkelen, dan zijn wij van directe meerwaarde. Wij doorgronden snel elke business en snappen goed waar de toegevoegde waarde moet liggen in software. Snel, iteratief en daarmee altijd bijsturend op nieuwe situaties, ontwikkelen wij samen met jou de gewenste software.

Geen situatie is gelijk, daarom zijn wij wendbaar

Het agile ontwikkelproces kenmerkt zich natuurlijk doordat cross-functionele teams werken met korte ontwikkelingscycli, ook wel "sprints" genoemd, waarbij het product in kleine incrementele stappen wordt gebouwd. Dit maakt het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren en feedback te verwerken. Hoe de onderlinge rolverdeling eruit ziet met onze opdrachtgevers is altijd wisselend. In sommige gevallen doen wij dit volledig zelfstandig, in andere gevallen werken wij hierin volledig samen met eigen ontwikkelaars van de opdrachtgever en vormen letterlijk één team.

"Samen met opdrachtgevers zorgen wij voor het ideale 'agile' ontwikkelproces. Wij stemmen de rollen goed op elkaar af en volgen een strak ontwikkelritme."

Brian Diephuis
Head of Engineering

Blijvende inzet of een springplank voor jullie eigen organisatie

Zeker wanneer jullie organisatie zelf ook eigen ontwikkelaars heeft snappen wij als geen ander dat jullie uiteindelijk het vooral ook zelf willen doen. Wij begrijpen dit en vinden het dan ook niet erg als dit vooraf een doel is binnen de samenwerking. Sterker nog wij helpen jullie om een dergelijke development organisatie te creëren.

Gelukkig zijn ook veel organisaties van mening dat het strategisch belangrijk is om dit vooral niet zelf te doen of is de werkelijkheid dat een dergelijke development organisatie niet binnen een jaar gebouwd is. Deze organisaties bedienen wij dan ook volgens ons Continuous Development principe. Een vorm met langere termijn wederzijdse commitment wat direct zorgt voor het echt waarmaken van jullie digitale ambitie.

Starten met software development of dit versnellen?

Ga samen met ons aan de slag in de vorm van co-development en verbeter direct jouw processen en breng de juiste kennis aan boord om de gewenste versnelling te creëren.

Unieke 'Agile' software oplossingen

Wij bouwen doorlopend voor opdrachtgevers aan uiteenlopende software oplossingen.