Solutions

Klantenportal

Stap de toekomst van klantinteractie binnen met onze unieke klantenportals. Ontworpen om naadloos te integreren met jouw bestaande systemen, bieden onze op maat gemaakte oplossingen een nieuwe standaard in klantgerichtheid.

Klantenportal op maat

Unieke gebruikerservaring

Jouw bedrijfsapplicaties

Volledig geïntegreerd

Maak het verschil

Klantinteractie

Unieke klantenportals volledig geïntegreerd met jouw bestaande systemen

Bij Thesio brengen wij de digitale ervaring voor jouw klanten naar een volgend niveau met de door ons ontwikkelde klantenportals. Onze specialiteit? Het creëren van portals die niet alleen visueel indruk maken, maar ook volledig geïntegreerd kunnen worden met bestaande CRM, ERP en andere systemen. Geen concessies meer in applicaties die aan eindklanten worden aangeboden - welkom in de toekomst van klantinteractie!

“De komende weken starten de eerste kantoren met het vernieuwde Online Dossier. We zijn blij met het resultaat en de soepele samenwerking met Thesio.” Niels Radstake - Notarisdossier

Notarisdossier - Een unieke klantenportal

Een uitstekend voorbeeld van ons werk is Notarisdossier. Deze organisatie had specifieke behoeften voor hun klantenportal en wilde geen concessies doen in de aangeboden applicaties. Met onze expertise hebben wij samen met hen een op maat gemaakt klantenportal gecreëerd dat perfect is geïntegreerd met hun bestaande backoffice. Het resultaat? Een intuïtieve, efficiënte en klantvriendelijke digitale omgeving die voldoet aan de hoogste normen in de branche.

"In een klantenportal kan je bij uitstek het verschil maken in klantbeleving en klanttevredenheid."

Redmer de Vries
CCO

Klantenportal volledig op maat

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte klantenportals aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ook al heb jij complexe eisen, onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan jouw unieke vereisten.

Wat onze klantenportals echt onderscheidt, is de naadloze integratie systemen die al in gebruik zijn binnen jouw organisatie zoals CRM, ERP, en meer. Geen gedoe meer met losstaande applicaties of verschil in data. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw klantenportal perfect aansluit op de huidige infrastructuur van je bedrijf. Dit betekent dat jouw teams soepel kunnen blijven werken in bestaande systemen, maar dat bijvoorbeeld jouw eindklant wel gebruik maakt van een applicatie volledig in de look-and-feel van jouw bedrijf.

Neem de Stap naar de Toekomst van Klantinteractie

Wil jij ook profiteren van op maat gemaakte klantenportals die perfect zijn geïntegreerd met jouw bedrijfssystemen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van een digitale ervaring die de verwachtingen van jouw klanten overtreft. Samen bouwen we aan een toekomst waarin klantinteractie niet alleen functioneel is, maar ook buitengewoon aangenaam.