Over ons

Maak kennis met Thesio

Onze teams zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van digitale oplossingen.

Digital Software Agency

Al meer dan 10 jaar helpen wij de mooiste bedrijven met software uitdagingen, platform integraties en ecommerce oplossingen. Met een oorsprong in detachering hebben wij de afgelopen jaren een transitie gemaakt naar het projectmatig werken als een digital software agency. In het samenwerken met ons krijg jij altijd een eerlijk verhaal. Want dat is een bepalende succesfactor, waar het gek genoeg vaak aan ontbreekt.

10+ jr.
Succesvol track-record
50+
Vakspecialisten
Made in NL
Gevestigd in de Bilt
30+
Tevreden klanten
Elite Partner
BigCommerce
DDA
Lid van Dutch Digital Agencies

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk applicaties

Waarin wij gespecialiseerd zijn in specifieke tech stacks, waarmee wij in moderne technologie jouw maatwerk software bouwen.

Blazor business logoNODE JS business logo

bouwen innovatieve ecommerce oplossingen

Deze oplossingen zijn erg uiteenlopend, innovatief en altijd gebaseerd op het BigCommerce platform

BigCommerce business logo

...en ontwikkelen integraties op maat

Daarin houden wij van complexiteit en hebben met integraties een track-record in PSD2, payments, ticketing, ecommerce en loyalty.

Waar wij voor staan

Ambitieus

Als Thesio hebben wij een duidelijk doel gesteld. Wij willen behoren tot de top van de Nederlandse agencies. De ambitieuze groei hiernaartoe is ingezet en we liggen op koers. Van onze klanten verwachten wij een soortgelijke ambitie, waar wij vervolgens als Thesio graag een bijdrage in leveren.

Persoonlijk

Werken bij of samenwerken met Thesio betekent vooral ook samenwerken op persoonlijk vlak. Want kennis, inhoud en de toepassing ervan komt pas echt tot zijn recht als je samenwerkt als een team dat elkaar respecteert en waardeert.

Eerlijk

Wij zeggen soms ook ‘nee’ en geven niet altijd in ons eigen belang een antwoord. Daarmee zorgen wij voor de juiste verwachtingen en een eerlijk verhaal. Je weet waar je aan toe bent als je samenwerkt met Thesio. Eerlijkheid duurt het langst.

Maak alvast kennis met een aantal collega's

Redmer de Vries

CCO

Robin Kamperman

Office manager

Remko Jager

CFO

Winston Vollebregt

Ecommerce specialist

Werken bij Thesio

A great place to work, al zeggen we het zelf...

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.