Bij Thesio helpen we anderen groeien.

Al meer dan 10 jaar helpen wij de mooiste bedrijven met software uitdagingen en
e-commerce oplossingen.

Onze kernwaarden.

We werken zo veel mogelijk vanuit onze kernwaarden: de factoren die we écht belangrijk vinden als bedrijf.

Passie

Bij Thesio hebben we allemaal een passie voor technologie. We streven ernaar technische mogelijkheden maximaal te benutten. Vanuit deze passie zoeken we constant naar innovatie mogelijkheden en dagen we elkaar uit op zoek te gaan naar de slimste oplossingen.

Uitdaging en vakmanschap

Samen komen we ons bed uit voor uitdagingen en gaan verder waar anderen afhaken. Uiteindelijk telt het resultaat voor onze klanten.

Vertrouwen en integriteit

Wij gaan voor een langdurige relatie, dat kan alleen als we heldere afspraken maken en deze nakomen. Als Thesio zijn we van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en duidelijkheid.

Een gerenommeerd IT bedrijf met een track-record.

In 2010 zijn we begonnen als organisatie gericht op resourcing, bemiddeling en detachering van met name ZZP’ers en freelancers. Na een aantal jaar hebben we dit uitgebreid door ook zelf developers aan te nemen, toen nog met de intentie om ze te detacheren bij klanten. Dit team van developers kreeg steeds meer vorm en zo ontstond de wens om projecten in-house uit te gaan voeren. Daarmee werd Thesio Software Factory geboren.

Met de komst van Jurgen Dingemans gaven zijn frisse en ambitieuze plannen Thesio een enorme boost. Daardoor zijn we ons de afgelopen jaren nog meer gaan richten op projecten die wij volledig kunnen aannemen en in-house kunnen ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het team behoorlijk is gegroeid en de ambitie is nog onverminderd groot. Om deze ambitie verder vorm te geven is ook Willem van Kralingen aangesloten bij Thesio. Zijn tomeloze energie en drive zorgen voor nog meer groei.

Omdat we zelf ook ras-ondernemers zijn, weten we precies hoe we je kunnen helpen. Met de allerbeste concepten op het snijvlak van e-commerce, maatwerk software en slimme integraties met andere pakketten maken we voor jouw klanten straks het verschil.

Kom bij ons werken.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die zowel bij ons intern kunnen bijdragen aan onze projecten als collega's die graag de uitdaging aangaan om op locatie bij onze klanten ingezet te worden.