Solutions

Mobile apps

Ontdek hoe onze efficiënte mobile app oplossingen je organisatie kunnen transformeren. Met onze Agile-aanpak en hybride app-ontwikkeling leveren we hoogwaardige apps die voldoen aan jouw behoeften en die van je gebruikers.

Hoogwaardige Ontwikkeling

Agile Proces

Efficient ontwikkelproces

Web en App

Naadloze gebruikerservaring

Hybride apps

Efficiënte mobile app oplossingen

Bij Thesio zijn we gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige mobile app oplossingen voor zeer diverse opdrachtgevers en uiteenlopende toepassingen. Ons ontwikkelproces is gebaseerd op Agile Software Development, waardoor we efficiënt en effectief apps kunnen realiseren die voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers en de eindgebruikers.

Agile Software Development voor Mobile Apps

Ons ontwikkelproces is ontworpen om flexibel te zijn en snel te kunnen reageren op veranderende eisen en behoeften. Met Agile Software Development kunnen we de ontwikkeling van mobile apps in korte iteraties verdelen, waardoor we regelmatig werkende versies kunnen opleveren en direct feedback van gebruikers kunnen integreren. Dit stelt ons in staat om snel vooruitgang te boeken en de kwaliteit van de app voortdurend te verbeteren.

Hybride Apps voor Naadloze Integratie

In veel gevallen is een mobile app een onderdeel van een grotere oplossing, waarbij dezelfde informatie en functionaliteit ook via het web beschikbaar moet zijn. Daarom kiezen we vaak voor een hybride app-aanpak, waarmee we slim gebruik kunnen maken van gedeelde code tussen de webapplicatie en de app. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en minimaliseert de ontwikkeltijd en -kosten.

Automatisering en CI/CD

Net als bij onze webapplicaties hebben we ook het release- en deployproces voor mobile apps zoveel mogelijk geautomatiseerd met Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD). We maken gebruik van tools zoals Bitrise om dit proces efficiënt in te richten, waardoor we sneller en betrouwbaarder kunnen leveren.

Honderduizenden tevreden App gebruikers

Wij werken dagelijks aan Mobile App development voor diverse toonaangevende organisaties, waaronder DELTA, Koninklijke Ahrend, Kruidvat en AllUnited. Het bereik van deze apps is groot en dagelijks worden de door of met ons ontwikkelde Apps dan ook gebruikt door honderduizenden gebruikers in binnen- en buitenland. Lees de uitgebreide case van DELTA Mobiel om te ontdekken hoe wij het mobile development proces en de mobile apps voor hen significant hebben verbeterd.

"Mede door gebruik van slimme tools kunnen wij het ontwikkelproces voor apps erg efficiënt organiseren zonder in te leveren op de gebruikerservaring."

Brian Diephuis
Head of Engineering

Maatwerk Mobile Bedrijfsapps

Naast publieke apps bieden we ook maatwerk mobile bedrijfsapps aan voor specifieke interne toepassingen bij onze klanten. Deze apps zijn afgestemd op de unieke behoeften van de organisatie en bieden op maat gemaakte functionaliteiten voor intern gebruik. Zo werkt het winkelpersoneel van Kruidvat met door ons ontwikkelde apps op hun handhelds en ontwikkelen wij aan innovatieve RFID toepassingen voor Koninklijke Ahrend.

Kies voor Efficiënte Mobile App Oplossingen

Bij Thesio geloven we in het leveren van hoogwaardige mobile app oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en gebruikers. Met onze Agile-aanpak, hybride app-ontwikkeling en geautomatiseerde processen streven we naar efficiëntie, kwaliteit en gebruiksgemak.