Services

DevOps

Versterk je infrastructuur met onze DevOps-expertise. Ontdek hoe wij cloudomgevingen optimaliseren en foutloze OTAP-straten creëren voor effectieve softwareontwikkeling.

De juiste kennis

AWS, Azure en Google Cloud

De juiste specialisten

DevOps-engineers

Veel ervaring

High-performing

DevOps voor het inrichten van de juiste infrastructuur

De infrastructuur waar een applicatie op draait is minstens zo belangrijk als de applicatie zelf. Bij Thesio hebben wij dan ook een team van DevOps specialisten die zorgen voor dit goede stabiele fundament. Hierin hebben wij kennis van alle grote cloud platformen, zoals AWS, Azure en Google Cloud. Wij weten hiermee ook optimaal gebruik te maken van alle services die deze providers aanbieden en zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt opgezet. Want dat zorgt voor een goede stabiele basis om software mee te laten groeien.

Effectiever software ontwikkelen met onze DevOps kennis

Thesio ontwikkelt veel applicaties, vaak als onderdeel van Continuous Development bij onze opdrachtgevers. Binnen deze ontwikkeling zorgen onze DevOps specialisten ervoor dat door middel van infrastructure as code, wij efficiënt en foutloos omgevingen kunnen opzetten. Verder richten wij zoveel mogelijk de OTAP straat geautomatiseerd in (CI/CD), zodat releases efficiënt en foutloos verlopen. Hiermee is ons team van software engineers zo effectief mogelijk aan de slag met het bouwen van applicaties en staat de juiste infrastructuur hiervoor altijd klaar.

Onze expertise op het gebied van DevOps wordt ook specifiek ingezet bij klanten waarvoor wij applicaties niet ontwikkelen. Zij kunnen ook gebruik maken van onze kennis en er zijn dan ook in die vorm volop mogelijkheden om samen een moderne infrastructuur op te zetten. Elk vraagstuk is vaak vrij uniek en wij zorgen er dan ook voor dat onze dienstverlening hiervoor goed aansluit op de specifieke wensen.

"Applicaties ontwikkelen is belangrijk. Applicaties soepel laten draaien is een vak apart."

Wolf Hijlkema
Head of Operations

Migreren, cloud omgevingen opzetten of juist optimaliseren

Kom meer te weten over specifieke oplossingen die onze DevOps specialisten kunnen verzorgen:

DevOps experts bij Thesio

Wij hebben diverse experts met de juiste kennis van infrastructuur en relevante cloudproviders, zoals Azure, AWS en Google Cloud.

Zorgeloos applicaties gebruiken

Wij zorgen ervoor dagelijks miljoenen Nederlanders door ons beheerde applicaties zorgeloos kunnen gebruiken.