Solutions

Cloud migratie

Ontdek hoe Thesio cloudmigraties uitvoert voor optimale prestaties en schaalbaarheid. Leer waarom dit essentieel is voor het bijhouden van technologische veranderingen en het verbeteren van bedrijfsvoering.

Bewezen expertise

Azure, AWS en Google Cloud

Volledige Ondersteuning

Managed Services

Groei en schaalbaarheid

Cloud-native

Jouw software applicaties migreren naar de cloud

In een wereld waarin technologie snel verandert, is het cruciaal om mee te bewegen en je software up-to-date te houden. Bij Thesio begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van praktische cloudmigraties naar de welbekende providers: AWS, Azure en Google Cloud.

Onze bewezen aanpak voor cloudmigraties

Waarom is cloudmigratie zo belangrijk? Het stelt bedrijven in staat om flexibel te opereren, klein te beginnen en vervolgens moeiteloos op te schalen. Onze missie is om jouw softwareoplossingen te laten profiteren van de volledige reeks services die deze cloudproviders te bieden hebben. Met als doel het behalen van optimale prestaties en schaalbaarheid - precies wat nodig is voor software die een centrale rol speelt in jouw bedrijfsvoering.

Wanneer jij overweegt om jouw huidige oplossing te migreren naar de cloud, dan kunnen wij daarbij helpen. Samen brengen wij de oplossing volledig in kaart, passen de applicatie aan waar nodig en bereiden de migratie volledig voor. Voor de inrichting van de hosting zorgen wij ervoor dat er een infrastructuur komt te staan om jouw OTAP-straat goed en vooral geautomatiseerd in onder te brengen. Wij zetten dit voor jou op en delen onze kennis met jouw organisatie.

Onze aanpak gaat verder dan simpelweg migreren. We bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder Managed Services en Monitoring, om ervoor te zorgen dat jouw software na de migratie soepel blijft draaien. Onze ervaren teams van software-engineers staan paraat om jouw applicaties door te ontwikkelen en te optimaliseren.

Continuïteit Gegarandeerd: Koninklijke Ahrend

Continuïteit is een vereiste, vooral als jouw software een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering vormt. Bij Thesio begrijpen we dit als geen ander en hebben we bewezen ervaring in het borgen van deze continuïteit. Neem bijvoorbeeld ons werk voor Koninklijke Ahrend. De applicaties draaiden oorspronkelijk op een virtuele machine, wat leidde tot aanzienlijk onderhoud en bijkomende verantwoordelijkheid. Via ons gestroomlijnde onboardingproces hebben we de bestaande applicaties aangepast en succesvol gemigreerd naar AWS.

"Wij helpen veel organisaties de overstap maken naar de cloud en daar de schaalbaarheid van te ervaren."

Redmer de Vries
CCO

Groei Faciliteren: Het Succesverhaal van Gogigi

Bij Thesio richten we ons niet alleen op gevestigde bedrijven. Start-ups met ambitie, zoals Gogigi, vinden bij ons de ondersteuning die ze nodig hebben om te groeien. Gigi, een innovatieve start-up in de queer community, is een schitterend voorbeeld van wat wij kunnen bieden. We hebben Gogigi geholpen met een volledige cloud-native implementatie, waarbij we Directus slim inzetten als een efficiënte ‘back-office as a service’. Dit stelt Gogigi in staat om kostenefficiënt te opereren en tegelijkertijd hoge prestaties te leveren, zelfs onder de druk van wereldwijd toenemend verkeer.

De kracht van de cloud

Bij Thesio geloven we in de kracht van de cloud. We maken niet alleen software beter, maar we zorgen er ook voor dat het optimaal schaalbaar is, waarbij wij gebruik maken van de modernste technologieën en services van Amazon, Microsoft en Google. Ons team van DevOps experts staat klaar om jouw bedrijf te begeleiden naar een toekomst waarin jouw software niet alleen overleeft, maar kan doorgroeien.‍