Managed Services.

Natuurlijk moet de maatwerk applicatie die
je hebt laten ontwikkelen goed blijven draaien. De applicatie moet up-to-date blijven en als er onverhoopt een storing is, dan wil je dat dit snel wordt opgelost. Door je applicatie door ons te laten beheren, kies je voor gemak en zekerheid.

Neem contact op

Wij zorgen er voor dat jouw applicaties blijven werken.

Wij zorgen ervoor dat software en applicaties hersteld worden of een upgrade krijgen wanneer dit nodig is. Je kunt bij ons terecht voor de doorontwikkeling van je applicatie, technisch beheer, hosting en support.
Wij beheren diverse applicaties voor verschillende bedrijven, zowel groot als klein. Niet alleen applicaties die wij zelf ontwikkeld hebben, ook voor het overnemen van beheer en onderhoud op een bestaande maatwerk-applicatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Monitoring & support

We houden je applicatie en de infrastructuur scherp in de gaten en grijpen in als er iets mis dreigt te gaan.

Service Level Agreement

Heldere afspraken tegen een vast bedrag per maand, afgestemd op jouw behoefte en applicaties.

Application Lifecycle Management

Is jouw bedrijfskritische applicatie verouderd? Wij zorgen ervoor dat jouw applicatie weer helemaal van deze tijd wordt. Refactoring, revisie of complete nieuwbouw, alles is mogelijk.

Hosting

Met diepgaande kennis van zowel cloud infrastructuur als software development zorgen we ervoor dat applicaties stabiel, snel, en veilig gehost worden.

Wat we belangrijk vinden.

Veiligheid, gemak, zekerheid en continuïteit zijn belangrijke componenten voor een stabiele applicatie. Dat willen we ook voor jou realiseren.

De beste oplossing voor jouw situatie

Iedere situatie is uniek, iedere applicatie is anders. Daarom zoeken we naar de oplossing en service die het beste bij jou past.

Zekerheid

Wij zorgen ervoor dat jouw applicatie te allen tijden goed gemonitord wordt. En natuurlijk informeren en reageren we tijdig. Alleen dan blijven de prestaties van je applicatie op niveau.

Persoonlijk contact

Een vast aanspreekpunt en een helpdesk zodat een verstoring direct gemeld kan worden. We zorgen ervoor dat het team goed op de hoogte is van jouw applicatie en indien nodig direct kan schakelen.

Technisch partnerschap

We vinden het belangrijk dat we begrijpen waar jij mee bezig bent. Alleen dan kunnen we de beste oplossingen bieden.

Benieuwd wat wij voor jou en jouw applicatie kunnen betekenen?

We helpen je graag.