Services

Managed Services

Ontdek zorgeloos applicatiebeheer met onze Managed Services. Van hosting en monitoring op maat tot SLA's en doorlopend onderhoud voor optimale prestaties en veiligheid. Laat Thesio jouw applicaties beheren, zodat jij je kunt focussen op groei.

Op maat ingerichte

Monitoring

Mogelijkheid tot

24/7 support

Diepgaande kennis

AWS, Azure en Google Cloud

Managed Services voor zorgeloos applicatiebeheer

Wij begrijpen als geen ander dat na de lancering van een applicatie het echte werk pas begint. Daarom bieden wij uitgebreide Managed Services aan, waarmee we jouw applicaties in beheer nemen en zorgen voor een vlekkeloze werking, optimale prestaties en maximale veiligheid.

Hosting en Monitoring op maat

Fundament van goede Managed Services is natuurlijk dat de cloudhosting perfect is afgestemd op de behoeften van jouw applicatie. Of het nu gaat om een webapplicatie, mobiele app of complexe softwareomgeving, wij zorgen voor de juiste infrastructuur, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden we proactieve monitoring om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op de gebruikerservaring.

"Wij bouwen cruciale software oplossingen en snappen als geen ander dat dit dan ook vraagt om kwalitatief applicatiebeheer."

Jurgen Dingemans
CEO

SLA voor duidelijke afspraken

Wil je duidelijke afspraken over incidentbeheer? Onze Service Level Agreements (SLA) geven deze duidelijkheid. Met een op maat gemaakte SLA stellen we concrete afspraken op over reactietijden, oplostijden en beschikbaarheid. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en ben je verzekerd van snelle en effectieve ondersteuning bij incidenten.

Doorlopend onderhoud voor veiligheid en prestaties

Onze betrokkenheid voor een goed werkende applicatie stopt niet na de lancering. Met ons doorlopend onderhoudsprogramma zorgen we ervoor dat jouw frameworks, libraries en beveiligingsprotocollen altijd up-to-date zijn. Dit verkleint de kans op kwetsbaarheden en zorgt ervoor dat jouw applicatie veilig blijft in een voortdurend veranderde wereld.

Ervaar zorgeloos applicatiebeheer

Met de Managed Services van Thesio hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van jouw applicaties. Wij nemen het beheer op ons, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf en het bieden van waardevolle diensten aan jouw klanten.

Breng jouw applicaties onder bij Thesio

Voor nieuwe applicaties, maar ook voor bestaande applicaties is er de mogelijkheid om met Thesio samen te werken. Laten wij verkennen welke behoefte jij hebt rondom monitoring, pro-actief onderhoud en beheer van jouw cruciale software applicaties.

Onze Managed Services oplossingen

Ben jij benieuwd wat wij concreet doen op het gebied van applicatiebeheer?