Continuous Development: Continu Verbeteren, Innovatie en Wendbaarheid!

4
min
leestijd
Redmer de Vries
CCO

In het kort:

  • Het artikel benadrukt de nadruk van Thesio op voortdurende ontwikkeling, aanpassingsvermogen en flexibiliteit bij het creëren van softwareoplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook toekomstbestendig zijn, door een aanpak van Continuous Development te omarmen.
  • Het beschrijft hoe Thesio Continuous Development in de praktijk brengt door een eigen klantteam te bouwen voor elke opdrachtgever, gebruikmakend van Agile Scrum-methodologie om ontwikkeltijd optimaal te benutten en een grote betrokkenheid van opdrachtgevers in het ontwikkelingsproces te waarborgen.
  • Het benadrukt de multidisciplinaire samenstelling van het team van Thesio, die een holistische kijk op elk project mogelijk maakt, en het vermogen van Thesio om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf door een wendbare aanpak en co-development samenwerking te bieden.

Bij Thesio staan we niet alleen voor voortdurende ontwikkeling, maar ook voor aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Ons hart ligt bij het creëren van software oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar die ook toekomstbestendig zijn. Hoe doen we dat? Door een aanpak van Continuous Development te omarmen, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om een naadloos en toegewijd team te vormen.

De Kracht van Continuous Development

Bij Thesio zetten we in op het bouwen van een eigen klantteam voor elke opdrachtgever. Dit betekent niet alleen dat we ons inzetten om een team te vormen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van elke klant, maar ook om een diepgaande betrokkenheid te creëren in het gehele ontwikkelingsproces.

Agile Scrum en optimaal gebruik van ontwikkeltijd

Door gebruik te maken van de Agile Scrum-methodologie, zorgen we ervoor dat de beschikbare ontwikkeltijd optimaal wordt benut. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te werken, waarbij we onze focus leggen op het leveren van hoogwaardige resultaten in korte iteraties. Hierdoor kunnen we snel reageren op feedback en eventuele veranderingen, wat resulteert in een product dat voortdurend wordt verfijnd en verbeterd.

Grote betrokkenheid van opdrachtgevers in het ontwikkelingsproces

Onze aanpak streeft naar een diepgaande betrokkenheid van onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces. Door samen te werken, maken we gezamenlijke afwegingen en nemen we beslissingen die passen bij de visie en doelen van onze klanten. Dit creëert niet alleen een gevoel van eigenaarschap en transparantie, maar versterkt ook de band tussen ons team en dat van de klant.

Een Multidisciplinair Dream Team

Bij Thesio geloven we in de kracht van diversiteit. Ons team bestaat uit een mix van experts - van projectmanagers en tech leads tot ervaren ontwikkelaars met specifieke kennis in de technologie van de klant, UX/design specialisten en optionele testers. Deze multidisciplinaire samenstelling stelt ons in staat om een holistische kijk te hebben op elk project, waarbij we meerdere expertises bundelen om zo tot de meest complete en kwalitatieve software oplossingen te komen.

Wendbaarheid op Maat

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is in zijn structuur en behoeften. Daarom passen we ons proces en ons team aan, afhankelijk van hoe onze klanten zijn georganiseerd. Onze aanpak is niet star, maar eerder vloeibaar, zodat we in staat zijn om te evolueren en ons aan te passen aan de eisen van elk project.

Dit betekent dat we soms meer verantwoordelijkheid nemen als 'Product Owner', terwijl in andere gevallen deze rol volledig bij de klant ligt. We begrijpen het belang van afstemming en integratie, en we zijn er trots op dat we kunnen samenwerken in verschillende capaciteiten om het beste resultaat te behalen.

Co-development en samenwerking

In diverse samenwerkingen zijn we ook vertrouwd met co-development, waarbij we nauw samenwerken met bestaande developmentteams bij onze klanten. Dit biedt een unieke kans om synergie te creëren, waarbij onze expertise samenvloeit met interne teams om zo een krachtig geheel te vormen. We geloven in een open uitwisseling van ideeën en kennis, wat resulteert in uitzonderlijke oplossingen.

Starten met Agile Scrum ontwikkelen

Soms begint de reis van Continuous Development vanaf nul. Het kan zijn dat opdrachtgevers nog niet bekend zijn met de methoden van agile scrum-ontwikkeling. Geen zorgen, want wij zijn er om te helpen. We zijn ervaren in het opzetten van dit proces en begeleiden onze klanten actief, zodat zij vertrouwd raken met deze manier van werken. Ons doel is niet alleen om oplossingen te bieden, maar ook om kennis en capaciteiten op te bouwen, waardoor onze klanten zelfverzekerd en bekwaam worden in de wereld van continue software ontwikkeling.

Bij Thesio gaan we verder dan alleen het aanbieden van diensten; we investeren in langdurige relaties. We begrijpen dat groei een iteratief proces is, en we staan zij aan zij met onze klanten terwijl hun software oplossing van steeds grotere waarde wordt.

Als jouw bedrijf klaar is voor een reis naar continue verbetering en innovatie, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te begeleiden, ongeacht waar je staat in je ontwikkelingsreis.

Ontdek de kracht van Continuous Development

Onmogelijke plannen op de roadmap worden wel mogelijk door doorlopend te ontwikkelen.