Tech stack

Microsoft .NET

Wij zijn experts in het ontwikkelen van innovatieve software-oplossingen die aansluiten op jullie specifieke behoeften en wensen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in Microsoft .NET een technologie waarmee wij op een toekomstbestendige en schaalbare manier oplossingen kunnen realiseren.

10 jaar

Microsoft

Official partner

Microsoft

Ervaren teams voor

doorlopende inzet

Specialisten in Microsoft .NET

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen onze developers in Microsoft .NET. Voor ons is dit dan ook een van de kernactiviteiten en door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan over het ontwikkelen in Microsoft technologie. Zo is een belangrijk fundament in het realiseren van een schaalbare .NET oplossing  het feit dat wij deze modulair bouwen. Daarmee is het mogelijk om eenvoudig te starten met een basis applicatie, maar ook om de meest complexe oplossingen te laten realiseren. Dat geldt voor diverse toepassingen zoals klantportalen, applicaties en maatwerk integraties die wij ontwikkelen op basis van de Microsoft .NET stack.

Gebruik van Microsoft technologie

Onze .NET development teams maken optimaal gebruik van de Microsoft technologie door bijvoorbeeld ook gebruik te maken van Azure als cloud hosting oplossing en Blazor als techniek voor de front-end.

Tech stack image that shows a Microsoft case and a laptop

De voordelen van Azure voor .NET ontwikkelaars

Het werken met Azure heeft voor onze .NET teams vele voordelen, zo biedt Azure een uitgebreid scala aan tools en services die onze ontwikkelaars gebruiken om efficient en effectief .NET oplossingen te bouwen en te beheren. Azure biedt een uitgebreid aanbod aan cloud-gebaseerde omgevingen om de oplossingen te hosten en te implementeren, maar ook veel integraties met bijvoorbeeld Visual Studio of GitHub. Voor veel van onze projecten zijn juist ook de goede prestaties en schaalbaarheid van Azure van belang. Het platform kan goed omgaan met zware belastingen en grote hoeveelheden data. Dit maakt het ideaal voor het bouwen van .NET toepassingen met hoge verkeersbelastingen. Bijkomend voordeel is dat Azure ook direct de beveiliging kan faciliteren, zoals encryptie op de opslaglaag en multifactor authenthicatie. Daarmee zijn de .NET oplossingen die wij bouwen niet alleen snel en gebruiksvriendelijk, maar vooral ook veilig en betrouwbaar.

Blazor als .NET / C# front-end oplossing

Voor het ontwikkelen van de front-end in onze .NET oplossingen maken wij soms gebruik van JavaScript frameworks (React of Angular), maar veel vaker van Blazor. Het Blazor framework zorgt ervoor dat front-end webapplicaties gebouwd kunnen worden met gebruik van .NET en C#. Hierdoor kunnen onze .NET development teams dezelfde taal, libraries en tools gebruiken voor zowel de backend als front-end van de webapplicaties. De Blazor oplossingen zijn ook nog eens snel en toegankelijk vanaf vrijwel elke device door het gebruik van ​​WebAssembly. In veel gevallen is het gebruik van Blazor dan ook de meest logische en vooral ook efficiënte keuze.

Wat je nog niet wist over .NET development bij Thesio

Hoeveel teams en ervaring hebben jullie op het gebied van .NET development?

Het ontwikkelen van maatwerk software in .NET is een van onze kernactiviteiten. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in software development en hebben dan ook veel kennis en ervaring op het gebied van .NET en de gehele Microsoft Tech stack.

Kunnen jullie mijn bestaande .NET oplossing overnemen of doorontwikkelen?

Dat hangt volledig af van de specifieke situatie. Deze situatie is door ons vaak snel en effectief te doorgronden om een goede high-level verwachting af te geven. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van het verschillende type .NET oplossingen die door de tijd heen zijn ontwikkeld en kunnen dan ook vaak vrijblijvend een gedegen advies uitbrengen.

Wat is het voordeel om met Thesio samen te werken voor mijn .NET development?

Onze kennis, ervaring en co-development samenwerkingsvormen zijn voor veel opdrachtgevers belangrijke redenen om met ons samen te werken. In veel gevallen om een volledig project of programma bij ons onder te brengen, maar in sommige gevallen ook als ervaren aanvulling op het eigen development team van een opdrachtgever. Bekijk onze cases om een goed beeld te krijgen van de oplossingen die wij zoal ontwikkelen in onder andere de Microsoft .NET stack.

Moderne bewezen technlogie

Wij weten als geen ander welke technologie logisch is om te kiezen in iedere specifieke situatie. Deze kennis van technologie en tools delen wij graag.