Solutions

Kassasoftware

Ontdek hoe wij de wereld van retail, horeca en leisure veranderen met unieke POS-oplossingen. Van complexe data tot optimale performance, wij brengen alles samen voor een naadloze gebruikerservaring.

Innovatieve Kassa’s

POS Oplossingen

Design driven development

Betere klantbeleving

Doorlopende productontwikkeling

Continuous Innovation

Bouwen van unieke POS oplossingen

Wij helpen de wereld van retail, horeca en leisure te veranderen door unieke software applicaties te ontwikkelen voor kassa’s. Dergelijke oplossingen zijn bij uitstek voor ons een passende uitdaging, hierin komt namelijk alles samen op het gebied van User Experience (UX), complexiteit met data en een optimale performance voor het gebruik en de transactieverwerking.

Oneindig veel toepassingen, waar wij een unieke applicatie voor kunnen ontwikkelen

In de wereld van kassa’s zijn binnen diverse branches oneindig veel toepassingen en de mogelijkheden nemen hierin alleen maar toe. De tijd van een traditionele kassa op de toonbank is namelijk al voorbij en inmiddels zien wij veel verschillende toepassingen op de winkelvloer, in horeca en tijdens evenementen. Elke toepassing vraagt vaak weer om een specifieke use case en daarmee een specifieke user experience. Wij zijn zeer bedreven om dergelijke applicaties te ontwikkelen en hebben veel kennis van dit specifieke domein.

Dit geldt niet alleen voor kassa’s.

Het bouwen van dergelijke unieke front-end applicaties beperkt zich niet enkel tot dit domein. Juist ook binnen de logistieke sector, ticketing en leisure hebben wij tal van voorbeelden hoe juist een dergelijke applicatie kan zorgen voor een nieuwe touchpoint voor jouw klant en hoe dit veelal bijdraagt aan een hogere omzet, betere klantbeleving of efficiency in jouw bedrijfsproces. Wij werken dan ook veelvuldig voor software organisaties die oplossingen bieden in de logistiek, warehousing, sport, leisure en eventindustrie.

"Er is niets mooier dan in de praktijk te zien dat de met ons ontwikkelde bestelkiosken soepel draaien tijdens grote events in de Johan Cruijff Arena."

Jurgen Dingemans
CEO

Samen met Twelve is niets meer onmogelijk

Als vaste development partner van kassabedrijf Twelve werken wij veelvuldig aan het eigen Twelve platform en applicaties die zij bieden binnen de horeca. Door juist onze aanpak en expertise in te zetten en dit te combineren met de eigen development teams van Twelve hebben wij in vrij korte tijd een aantal mooie innovaties ontwikkeld. Lees hier alles over in de uitgebreide case met Twelve over onze succesvolle samenwerking.

Een oplossing voor iedere vraag uit de business

Krijgen jullie vragen vanuit de business of ligt er al te lang een goed concept bij jullie op de plank? Dan denken wij graag met jullie mee hoe wij er samen voor kunnen zorgen deze kansen te benutten. Onze bewezen aanpak en kennis van dit domein gaat ervoor zorgen dat deze kansen snel bereikbaar worden.