Solutions

Progressive Web Apps (PWA)

Wij ontwikkelen Progressive Web Apps (PWA's) die de voordelen van zowel web als mobiele apps combineren. Volledig op maat en zonder concessies.

Veel ervaring

Pragmatische aanpak

Inhouse development

Juiste specialisme

Web en App

Efficient ontwikkelproces

Expert in PWA Ontwikkeling

Het bouwen van Progressive Web Apps (PWA's) is een van onze specialiteiten. Al meer dan 10 jaar ontwerpen, beheren en ontwikkelen wij PWA's met behulp van de meest geavanceerde technologieën en frameworks zoals Angular, React en Vue.js. Heb je een vraag? Onze ervaren ontwikkelaars staan klaar met deskundig en eerlijk advies. Heb je een innovatief idee of een technische uitdaging? Perfect. Laat onze experts jouw PWA ontwikkelen, zodat deze precies aan jouw wensen voldoet, schaalbaar is en klaar voor de toekomst.

De Voordelen van PWA Ontwikkeling

PWA's bieden een unieke combinatie van de beste eigenschappen van zowel web als mobiele apps. Ze zijn sneller te ontwikkelen en te distribueren dan native apps, werken offline en zijn toegankelijk via elke webbrowser, zonder de noodzaak om te downloaden vanuit een app store. Dit maakt PWA's een kosteneffectieve oplossing die een breed publiek kan bereiken. PWA's bieden ook snellere laadtijden, betere prestaties en push-notificaties (Android) voor een verbeterde gebruikerservaring.

"Bedien jij jouw klanten via web en app? Dan kan een PWA een logische keuze zijn om te overwegen."

Redmer de Vries
CCO

AllUnited is succesvol met PWA

Een uitstekend voorbeeld van een succesvolle PWA die we hebben ontwikkeld, is de reserveringsapplicatie voor tennis en padel voor AllUnited. Deze applicatie stelt gebruikers in staat om eenvoudig banen te reserveren en de beschikbaarheid te controleren via een snel en responsief platform dat zowel op desktop als mobiel perfect werkt. Dankzij de offline functionaliteit en push-notificaties biedt de PWA een gebruikerservaring die vergelijkbaar is met native apps, maar met de voordelen van webtechnologie.

Een ander succesvol project is de PWA voor het Digitale Wedstrijdsformulier, gebruikt door sporten zoals Rugby en American Football. Deze applicatie vereenvoudigt het proces van wedstrijdregistratie en rapportage, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden verminderd. De PWA biedt real-time gegevensverwerking en een gestroomlijnde gebruikerservaring, waardoor coaches en scheidsrechters efficiënter kunnen werken.

Waarom kiezen voor een PWA?

De voornaamste reden om te kiezen voor een PWA is de veelzijdigheid en efficiëntie die deze oplossing biedt. PWA's combineren de toegankelijkheid van webapplicaties met de functionaliteit van mobiele apps, zonder de beperkingen en kosten die vaak gepaard gaan met traditionele app ontwikkeling. Ze zijn sneller en eenvoudiger te updaten, bieden betere prestaties en zorgen voor een consistente gebruikerservaring, ongeacht het apparaat of de netwerkverbinding. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die snel willen innoveren en een breed publiek willen bereiken.

Onze oplossingen hebben geleid tot tevreden klanten en meetbare resultaten. De nieuwe reserveringsapplicatie heeft bijvoorbeeld geleid tot een hogere gebruikerstevredenheid en een toename in het aantal reserveringen. Het Digitale Wedstrijdsformulier heeft de nauwkeurigheid van wedstrijddata verbeterd en de verwerking van wedstrijdresultaten versneld.

Gedurende het gehele ontwikkelingsproces, van concept tot realisatie, werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om te zorgen dat de eindproducten perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelen. Onze expertise in PWA's stelt ons in staat om zowel grote als kleine projecten succesvol af te ronden, met een focus op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie.

Ontdek de kracht van PWA's

Ben je klaar om de voordelen van een PWA te ervaren? Of je nu een complex platform of een eenvoudige front-end oplossing nodig hebt, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat ons samen jouw digitale ambities realiseren!