Solutions

Webapplicaties

Wij creëren op maat gemaakte webapplicaties, van uitgebreide platforms tot eenvoudige front-end oplossingen, volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Pragmatische werkwijze

Efficiente ontwikkeling

Optimaal gebruik

Standaard oplossingen

Geen concessies

Webapplicaties op maat

Expert in webapplicatie ontwikkeling

Webapplicaties bouwen is de kern van onze expertise. Al meer dan een decennium ontwerpen, beheren en ontwikkelen wij webapplicaties met behulp van de nieuwste technologieën en frameworks zoals Microsoft .NET en JavaScript. Heb je een vraag? Onze ervaren ontwikkelaars staan klaar met deskundig en eerlijk advies. Heb je een innovatief idee of een technische uitdaging? Perfect. Laat onze specialisten jouw webapplicatie ontwikkelen, zodat deze precies aan jouw wensen voldoet, schaalbaar is en klaar voor de toekomst.

De mogelijkheden van webapplicatie ontwikkeling

Wij realiseren webapplicaties voor een diverse groep klanten en uiteenlopende toepassingen. Van complexe systemen tot eenvoudige oplossingen, vrijwel alles is mogelijk. Op basis van jouw specifieke businesscase of technische vraagstuk onderzoeken wij of én hoe webapplicatie ontwikkeling een geschikte oplossing kan bieden. Dit varieert van uitgebreide B2B-platforms tot gebruiksvriendelijke front-end applicaties voor reserveringen en wedstrijdregistratie.

"Wij zijn vooral goed in de ontwikkeling van webapplicaties die gericht zijn op gebruikersinteractie waarmee je het verschil maakt."

Redmer de Vries
CCO

Van volledig platform tot front-end applicatie

Een uitstekend voorbeeld van een uitgebreid platform dat we hebben ontwikkeld, is het vastgoedplatform Dwello. Dit platform biedt gebruikers een uitgebreide ervaring, van het zoeken naar verhuurd vastgoed tot het beheren van vastgoedtransacties. Dankzij de nieuwste technologieën en een intuïtieve interface kunnen pandeigenaren en potentiële kopers efficiënt en effectief werken.

Voor AllUnited hebben we diverse applicaties ontwikkeld die hun succes ondersteunen. Een opvallend project is de nieuwe reserveringsapplicatie voor tennis en padel. Deze applicatie stelt gebruikers in staat om eenvoudig banen te reserveren en beschikbaarheid te controleren, allemaal via een gebruiksvriendelijke interface. Een ander succesvol project voor AllUnited is de applicatie voor het Digitale Wedstrijdsformulier, gebruikt door sporten zoals Rugby en American Football. Deze applicatie vereenvoudigt het proces van wedstrijdregistratie en rapportage, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden verminderd.

Stand alone of volledig geïntegreerd

Onze webapplicaties kunnen zowel als zelfstandige oplossingen worden ingezet of volledig geïntegreerd bovenop bestaande systemen. Of je nu een losstaande applicatie nodig hebt die op zichzelf functioneert, of een uitgebreide laag wilt toevoegen aan een bestaand CMS voor contentbeheer of een CRM-systeem voor klantbeheer, wij hebben de expertise om dit naadloos te realiseren. We bouwen bijvoorbeeld klantenportalen die perfect aansluiten op jouw CRM, waardoor je een geïntegreerde en consistente gebruikerservaring kunt bieden. Dit zorgt ervoor dat jouw applicatie niet alleen voldoet aan jouw huidige behoeften, maar ook gemakkelijk kan worden uitgebreid en aangepast naarmate jouw bedrijf groeit en zich ontwikkeld.

Ook jouw webapplicatie laten ontwikkelen?

De voornaamste reden om een webapplicatie op maat te laten ontwikkelen, is dat standaard software vaak tekortschiet in functionaliteit en niet goed aansluit op de specifieke bedrijfsprocessen die vaak voorkomen. Voor veel nieuwe digitale concepten, producten en start-ups is het essentieel om software op maat te laten maken. Maatwerk webapplicatie ontwikkeling biedt unieke waarde en concurrentievoordeel ten opzichte van bestaande alternatieven.

Onze oplossingen hebben geleid tot tevreden klanten en meetbare resultaten. De nieuwe reserveringsapplicatie heeft bijvoorbeeld geleid tot een hogere gebruikerstevredenheid en een toename in het aantal reserveringen. Het Digitale Wedstrijdsformulier heeft de nauwkeurigheid van wedstrijddata verbeterd en de verwerking van wedstrijdresultaten versneld.

Gedurende het gehele ontwikkelingsproces, van concept tot realisatie, werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om te zorgen dat de eindproducten perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelen. Onze expertise in webapplicaties stelt ons in staat om zowel grote als kleine projecten succesvol af te ronden, met een focus op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie.

Ben je klaar om jouw unieke webapplicatie te laten ontwikkelen?

Of het nu gaat om een complex platform of een eenvoudige front-end oplossing, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat ons samen jouw digitale ambities realiseren!