Solutions

Workflow automation applicatie

Ontdek hoe een door ons ontwikkelde workflow automation applicatie jouw organisatie kan helpen om processen te stroomlijnen en te automatiseren. Van low-code oplossingen tot volledig op maat gemaakte systemen, wij bieden een passende oplossing.

Geautomatiseerde processen

Workflow automation

Ingericht voor jouw situatie

Operational efficiency

Groeit mee met jouw processen

Schaalbaar

Gestroomlijnde en geautomatiseerde processen

Nog altijd zien wij dagelijks dat veel organisaties uitdagingen hebben om processen te stroomlijnen en automatiseren. Organisaties blijven vaak op een punt zitten waarbij het operationeel werkt, maar waarbij ook nog veel geleund wordt op Excel bestanden en het handmatig uitwisselen van data tussen systemen. Juist voor zulke situaties is het de tijd waard om te verkennen of alle processen ook kunnen worden ondergebracht in een eigen workflow management applicatie.

Low-code of echt volledig op maat laten ontwikkelen

Voor dergelijke oplossingen wordt vaak logischerwijs gekeken naar low-code oplossingen. Dit type applicaties leent zich namelijk vaak goed om onder te brengen in een low-code platform en dit zelf configureren. Dit geldt echter niet in alle gevallen. Voor sommige organisaties zijn dergelijke workflow tools van een groot belang en zetten dit integraal in binnen de organisatie, dat is voor hen de reden om dit echt als op maat gemaakte oplossing te laten ontwikkelen. Daarnaast is er vaak ook een grote financiële afweging, want aan low-code oplossingen zitten vaak terugkerende gebruikerskosten en in veel gevallen is de stap om een oplossing op maat te laten ontwikkelen niet per definitie tijdrovend en kostbaar. Wij kunnen in onze oplossingen namelijk ook vaak slim gebruik maken van eerder gebruikte componenten en passen daar waar mogelijk ook altijd de standaard toe.

"Wij hebben bij grote retailers laten zien dat een dergelijke applicatie zorgt voor veel efficiëntie in de operatie en meer gebruiksgemak."

Wolf Hijlkema
Head of Operations

Winkels openen, verbouwen of sluiten met behulp van een workflow tool.

Voor A.S. Watson, bekend van onder andere Kruidvat, hebben wij een workflow management applicatie ontwikkeld. Als vaste development partner kregen wij van hen de vraag om samen een gebruiksvriendelijke tool te ontwikkelen om de regie te behouden in het openen, verbouwen en sluiten van winkels. Als keten met de meeste retaillocaties in Nederland is dat een blijvende uitdaging, juist ook omdat opdrachten en planningen moeten worden afgestemd met diverse toeleveranciers. Een eigen workflow management applicatie was de oplossing om deze processen volledig te automatiseren.

Automatiseer jouw bedrijfsprocessen om optimaal te groeien

Zorg ervoor dat handmatige handelingen in jouw bedrijfsproces geen rem worden op jouw groei. Wij stroomlijnen en automatiseren dit graag. Samen met onze business consultants brengen wij alle stappen in kaart en komen tijdens een eerste discovery fase tot een voorstel hoe dit gedigitaliseerd kan worden. Daarbij volgt altijd een eerlijk advies. Want wij bouwen het graag volledig op maat, maar zeggen het ook als een low-code het ook kan.