Solutions

Digitale product strategie

Van idee tot digitale strategie: transformeer je concept in een doordachte strategie met Thesio. Samen beantwoorden we de essentiële vragen en bouwen stap voor stap aan een gevalideerd concept en businessmodel.

Een onderbouwd plan

Digitale strategie

Gevalideerd concept

Businessmodel

Iteratieve ontwikkeling

MVP

Van idee naar digitale strategie

Heb jij een goed of uniek idee? Wij helpen je dit om te zetten naar een minstens net zo goede digitale strategie. Dit is het bepalende fundament van ieder succesvol digitaal product, of dit nu een software applicatie, unieke e-commerce oplossing of slimme integratie betreft. De basis blijft altijd hetzelfde. Samen onderzoeken en beantwoorden wij de vragen die er werkelijk toe doen: wat, waarom, voor wie, waar, hoe? Met ieder antwoord komen wij dichter bij de kern van jouw product. Zo werken wij stap voor stap jouw idee uit tot een gevalideerd concept, compleet met propositie, businessmodel en overkoepelende digitale strategie.

Business model- en conceptontwikkeling

Hoe zorg jij dat jouw concept een vliegende start krijgt en wat is het businessmodel. Nu maar ook in de toekomst? Wij helpen jou de juiste vragen te stellen en denken met je mee om concrete, goed onderbouwde antwoorden te formuleren. Dit doen wij uiteraard niet alleen op basis van onze onderbuik of ervaring, maar ook aan de hand van gedegen marktonderzoek, concurrentie- en doelgroepanalyse. Vervolgens steken wij de koppen bij elkaar om met onze gezamenlijke kennis, verrijkt met nieuwe inzichten en data, een gevalideerd concept en duurzaam businessmodel te ontwikkelen.

"In een aantal sessies stellen wij de vervelende vragen om jouw idee nog beter te maken."

Jurgen Dingemans
CEO

Jouw concept stap voor stap ontwikkelen

In de praktijk blijft het een uitdaging om vanuit alle kansen die er ontstaan tijdens de productontwikkeling weer terug te gaan naar de essentiële kern. Juist die kern moet in eerste instantie ontwikkeld worden om daarna iteratief gericht uit te bouwen. Onze agile development methodiek sluit goed aan bij het snel laten ontwikkelen van een dergelijke MVP (Minimum Viable Product). Wij hebben een track-record aan oplossingen die wij op deze manier hebben ontwikkeld volgens onze dan ook inmiddels bewezen aanpak.

Jouw idee omzetten naar een onderbouwd plan?

Wij hebben tientallen ondernemers geholpen om ideeën te valideren en om te zetten naar unieke software oplossingen.