Optimaliseren

Onze specialisten zorgen ervoor dat dagelijks de door ons beheerde applicaties optimaal presteren. Voor jou als beheerder, voor de eindgebruiker maar ook voor Google.

Thesio ontwerp service icon wit met linkThesio development service icon wit met linkThesio optimalisatie service icon wit met link

Applicatie beheer

Maak gebruik van een ervaren support team.

Als ervaren software ontwikkelaars begrijpen we hoe belangrijk het is om software applicaties goed te beheren. Of het nu gaat om applicaties die wij zelf hebben gebouwd of waarvoor we een uitgebreide technische review hebben gedaan, wij staan klaar om uw applicaties te beheren en proactief te onderhouden.

Infrastructure as code (IaC)

Veel ervaring in diverse public clouds (AWS, Azure en Google).

Doordat wij voor onze diverse opdrachtgevers een grote diversiteit aan omgevingen beheren, vernieuwen en opzetten op public clouds van AWS, Azure of Google werken wij met Infrastructure as code. Nieuwe omgevingen worden volledig opgezet en beheerd vanuit code en er vinden niet langer handmatige configuraties voor plaats.

Release Engineering

Ervaren specialisten die kunnen helpen bij het automatiseren van jullie pipelines.

Voor het optimaliseren van release engineering staat bij ons CI (Continuous Integration) en CD (Continituous Delivery) centraal. Alles is daarbij gericht op het proces voor het continu en automatisch opleveren van software aanpassingen naar test- en productie omgevingen.

Close modal popup icon
Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.