Optimaliseren

Onze specialisten zorgen ervoor dat dagelijks de door ons beheerde applicaties optimaal presteren. Voor jou als beheerder, voor de eindgebruiker maar ook voor Google.

SEO (Search Engine Optimization) is een must, wanneer jij wilt dat jouw oplossing goed vindbaar is voor nieuwe gebruikers of klanten. De verschillende disciplines binnen SEO zijn zeer divers. Onze specialisten richten zich op het realiseren van een technische basis, die optimaal is ingericht voor SEO. Hierbij slaan wij de brug tussen diepgaande kennis van de door ons gebruikte techniek enerzijds en hoe dit voor SEO doeleinden optimaal moet worden ingericht anderzijds.

Daarnaast adviseren of helpen wij bij migraties om de gecreëerde waarde in Google te behouden. Vanuit dit nieuwe vertrekpunt richten wij ons op technische optimalisaties om dit verder te verbeteren.

Managed services

Bekijk

Natuurlijk moet de maatwerk applicatie die je hebt laten ontwikkelen goed blijven draaien. De applicatie moet up-to-date blijven en als er onverhoopt een storing is, dan wil je dat dit snel wordt opgelost. Door je applicatie door ons te laten beheren, kies je voor gemak en zekerheid.

Hosting

Bekijk

Met diepgaande kennis van zowel cloud infrastructuur als software development zorgen we ervoor dat applicaties stabiel, snel en veilig gehost worden. Wij zijn gespecialiseerd in hostingoplossingen in AWS (Amazon Web Services) en Microsoft Azure. Daar waar nodig werken wij op onze beurt weer samen met de meest toonaangevende hostingbedrijven, zodat we kunnen voorzien in een optimale performance en goede stabiliteit.

Cases

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

BigCommerce Multi-storefront (MSF) oplossing voor Lexima.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een D2C-verkoopkanaal met BigCommerce

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Replatforming van Divide naar BigCommerce