Ontwerpen

Heb jij een goed en uniek idee? Bij Thesio gaan wij graag aan de slag met jouw vraagstuk en met onze ondernemende kijk op zaken, challengen wij jou graag. Thesio maakt jouw concept sterker.

Business model

Bekijk

Hoe zorg jij dat het concept een vliegende start krijgt en wat is het businessmodel nu, maar ook in de toekomst? Wij helpen jou om tot de juiste keuzes te komen en een duurzaam businessmodel te creëren. Daarbij kiezen wij met jou graag de juiste go-to-market strategy door de juiste partners aan je te koppelen of juist door je te voorzien van een goede online marketing strategie.

Concepting

Bekijk

Waar ligt de behoefte van de doelgroep en welke pijn los jij op bij de gebruiker? Zonder een goede invulling van de propositie blijft een goed idee namelijk maar een idee. Als ervaren ondernemers weten wij als geen ander hoe jij toewerkt naar een gevalideerd concept.

UX design

Bekijk

De gebruiker staat centraal in onze ontwikkelprocessen, maar we snappen dat gebruikerswensen altijd afgewogen moeten worden tegen technische mogelijkheden en business goals. Onze teams werken iteratief samen om deze sweet-spot te vinden.


Wat maakt een digitaal product écht goed? Allereerst dat deze écht een probleem oplost natuurlijk: willen mensen mijn product gebruiken? Dan pas gaan we het over usability hebben: kunnen mensen mijn product gebruiken? Een goed product lost daadwerkelijk een probleem op én werkt intuïtief.

Prototyping

Bekijk

Wil jij direct aan de slag met een MVP of is de eerste stap het bouwen van een clickable prototype? Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij je voorzien van wat je nodig hebt in elke fase van jouw productontwikkeling. Een flitsende salespitch en prototype om een eerste investering op te halen of juist een MVP om tractie te creëren voor jouw productlancering.

Cases

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

BigCommerce Multi-storefront (MSF) oplossing voor Lexima.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een D2C-verkoopkanaal met BigCommerce

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Replatforming van Divide naar BigCommerce