Ontwerpen

Heb jij een goed en uniek idee? Bij Thesio gaan wij graag aan de slag met jouw vraagstuk en met onze ondernemende kijk op zaken, challengen wij jou graag. Thesio maakt jouw concept sterker.

Thesio ontwerp service icon wit met linkThesio development service icon wit met linkThesio optimalisatie service icon wit met link

Digitale strategie

Strategisch advies van ervaren online ondernemers

Hoe zorg jij dat jouw concept, digitale strategie of digitalisering een vliegende start krijgt? Wat is het juiste businessmodel, nu maar ook in de toekomst? Wij helpen jou om strategische keuzes te maken en een duurzaam businessmodel te creëren. Daarbij geven wij zowel gevraagd als ongevraagd advies en koppelen wij je desgewenst aan onze digitale partners.

UX design

Ervaren UX/UI designers

De gebruiker staat centraal in onze ontwikkelprocessen, maar we snappen dat gebruikerswensen altijd afgewogen moeten worden tegen technische mogelijkheden en business goals. Onze teams werken iteratief samen om deze sweet-spot te vinden.


Wat maakt een digitaal product écht goed? Allereerst dat deze écht een probleem oplost natuurlijk: willen mensen mijn product gebruiken? Dan pas gaan we het over usability hebben: kunnen mensen mijn product gebruiken? Een goed product lost daadwerkelijk een probleem op én werkt intuïtief.

Prototyping

Een prototype voor elke fase van ontwikkeling

Wil jij direct aan de slag met een MVP of is de eerste stap het bouwen van een clickable prototype? Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij je voorzien van wat je nodig hebt in elke fase van jouw productontwikkeling. Een flitsende salespitch en prototype om een eerste investering op te halen of juist een MVP om tractie te creëren voor jouw productlancering.

Close modal popup icon
Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.