Bedenken

Heb jij een goed en uniek idee? Bij Thesio gaan wij graag aan de slag met jouw vraagstuk en met onze ondernemende kijk op zaken, challengen wij jou graag. Want zo ontstaat er een concept vanuit een duidelijke behoefte, een goed businessmodel en een strategie om dit te vermarkten.

In al deze fases van conceptontwikkeling is Thesio een partner die jouw concept nog sterker maakt.

Concepting

Waar ligt de behoefte van de doelgroep en welke pijn los jij op bij de gebruiker? Een goed idee blijft namelijk maar een idee, zonder goede invulling van de propositie. Als ervaren ondernemers weten wij als geen ander hoe jij toewerkt naar een gevalideerd concept.

Business model

Hoe zorg jij dat het concept een vliegende start krijgt en wat is het businessmodel nu, maar ook in de toekomst? Wij helpen jou om tot de juiste keuzes te komen en een duurzaam businessmodel te creëren. Daarbij kiezen wij met jou graag de juiste go-to-market strategy door de juiste partners aan je te koppelen of juist door je te voorzien van een goede online marketing strategie.

Prototyping

Wil jij direct aan de slag met een MVP of is de eerste stap juist het bouwen van een clickable prototype? Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij je voorzien van wat je nodig hebt in elke fase van jouw productontwikkeling. Een flitsende salespitch en prototype om een eerste investeringsronde op te halen of juist een MVP om tractie te creëren voor jouw productlancering.

Daag jij ons uit?

Geen uitdaging is ons te groot,
dus neem vooral contact op.

Contact opnemen
#developers

Kom werken bij Thesio