Samen bouwen aan de toekomst van E-commerce

Wij ontwikkelen oplossingen en integraties op basis van het BigCommerce platform om bedrijven op een flexibele manier verder te helpen in de snel ontwikkelende wereld van e-commerce.  

BigCommerce 

10 jaar geleden is BigCommerce ontstaan in Australië waarna het is verhuisd naar Austin in de VS. BigCommerce is één van de leading SaaS platformen in de VS en Australië en maakt nu langzamerhand zijn entree in Europa. Twee jaar gelden zijn ze de UK binnen gekomen. Met klanten als P&G, Ben & Jerry’s, Skullcandy en zo nog meer nemen ze de markt snel over.

B2B oplossingen

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt blijft toenemen. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. BigCommerce B2B is voor de zakelijke klant de ideale manier om snel en eenvoudig offertes aan te vragen en orders te plaatsen.

Koppelingen

Ieder bedrijf heeft achter de webshop een eigen organisatie met specifieke systemen en belangrijke zakelijke behoeften. Wij hebben praktisch alle koppelingen met verschillende ERP­ en CRM­ systemen al eens gerealiseerd. BigCommerce is zowel krachtig als uiterst flexibel. Hier spelen we bij Thesio graag op in.

Waarom je zou moeten overstappen op BigCommerce?

Voor Bartsparts presteert BigCommerce beter dan Shopify. Als webshop eigenaar wil je dat je webshop snel is, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Met 400 API calls per seconde doet BigCommerce het werk 100 keer sneller dan Shopify. Met Thesio als Elite partner heb je een mooie combinatie van e-commercespecialisten en een krachtig platform die optimaal benut wordt.

”BigCommerce is Shopify, maar dan zonder limieten.”

Nick van Gilst

CTO, Bartsparts.com

Headless Commerce

Wij bouwen snelle en schaalbare headless commerce oplossingen met de nieuwste technologieën, zoals Angular, React, NodeJS en GraphQL. Dit zorgt voor meer flexibiliteit in content management, UX, data analyse en SEO oplossingen.

E-commerce oplossingen die converteren

Vertrouw op onze strategische en technische kennis waarmee we e-commerce uitdagingen aangaan en oplossen. Wij kennen het BigCommerce platform als geen ander. 

Software op maat

Heb jij een supergaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.

E-commerce van topkwaliteit

Kan jouw toffe product, concept of bestaande webshop wel een boost gebruiken? Let us know!

Onze partners

Migreren naar BigCommerce?

Replatformen naar een nieuwe e-commerce oplossing kan veel tijd en geld kosten. Met onze migratieservice bieden we de juiste ondersteuning bij de overstap van jou, je klanten en je data.

Laten we het over jouw project hebben