Samen bouwen aan de toekomst van E-commerce

Wij ontwikkelen oplossingen en integraties op basis van het BigCommerce platform om bedrijven op een flexibele manier verder te helpen in de snel ontwikkelende wereld van e-commerce.  

BigCommerce 

10 jaar gelden is BigCommerce ontstaan in Australië waarna het is verhuisd naar Austin in de VS. BigCommerce is één van de leading SaaS platformen in de VS en Australië en maakt nu langzamerhand zijn entree in Europa. Twee jaar gelden zijn ze de UK binnen gekomen. Met klanten als P&G, Ben & Jerry’s, Skullcandy en zo nog meer nemen ze de markt snel over.

B2B oplossingen

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt blijft toenemen. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. BigCommerce B2B is voor de zakelijke klant de ideale manier om snel en eenvoudig offertes aan te vragen en orders te plaatsen.

Integraties

Ieder bedrijf heeft achter de webshop een eigen organisatie met specifieke systemen en belangrijke zakelijke behoeften. Wij hebben praktisch alle koppelingen met verschillende ERP­ en CRM­ systemen al eens gerealiseerd. BigCommerce is zowel krachtig als uiterst flexibel. Hier spelen we bij Thesio graag op in.

Headless Commerce

Wij bouwen snelle en schaalbare headless commerce oplossingen met de nieuwste technologieën, zoals Angular 8, React, NodeJS en GraphQL. Dit zorgt voor meer flexibiliteit in content management, UX, data analyse en SEO oplossingen.

E-commerce oplossingen die converteren

Vertrouw op onze strategische en technische kennis waarmee we e-commerce uitdagingen aangaan en oplossen. Wij kennen het BigCommerce platform als geen ander. 

Onze partners

Migreren naar BigCommerce?

Replatformen naar een nieuwe e-commerce oplossing kan veel tijd en geld kosten. Met onze migratieservice bieden we de juiste ondersteuning bij de overstap van jou, je klanten en je data.

Laten we het over jouw project hebben

In memoriam

Peter Dingemans, oprichter Thesio

1958 - 2019