Nieuwe website met partner portal voor Inepro - Klantcase hero

Inepro

Wij ontwikkelden voor inepro een nieuwe meertalige website en partner portal voor resellers.

Branche

B2B

Project

E-commerce

Stealth project

Inepro

Wij ontwikkelden voor inepro een nieuwe meertalige website en partner portal voor resellers.

Branche

B2B

Project

E-commerce

In short

Voor inepro ontwikkelden wij een meertalige website op basis van het Webflow CMS en een BigCommerce oplossing voor haar resellers.

Nieuwe website met partner portal voor Inepro - Klantcase context

Achtergrond

Inepro is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid van muntautomatenspecialist tot innovatieve ontwikkelaar van authenticatie-, betaal- en managementsystemen. Inepro biedt oplossingen aan organisaties, die verschillende services willen aanbieden in een veilige en geldvrije omgeving.

Opdracht

De wens van inepro was om een gebruiksvriendelijke website te realiseren, die gebruikt kan worden voor alle marketingdoeleinden. Daarnaast was er de wens om de resellers gebruik te laten maken van een partner portal waar eenvoudig besteld kan worden..

Uitdagingen

Inepro is actief in diverse landen en daarvoor dient de te realiseren oplossing ook meertalig te zijn. Daarnaast is het voor het optimaal bedienen van resellers belangrijk dat er gebruik kan worden gemaakt van klantgroepen en prijslijsten.

Solution

Wij hebben een meertalige website ontwikkeld, in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans, op basis van het gebruiksvriendelijke Webflow CMS. Met BigCommerce Enterprise hebben wij een partner portal ontwikkeld waar de resellers eenvoudig hun producten kunnen bestellen.

Data integraties

No items found.

Regie over de content

Door Webflow te gebruiken als CMS, is het voor Inepro zelf erg eenvoudig om de website aan te passen voor alle gewenste marketingdoeleinden. Het grote voordeel van Webflow hierin is dat dit CMS optimaal gebruiksgemak kent voor 'editors' en dat op deze manier websites eenvoudig zijn aan te passen of te actualiseren met nieuwe producten of cases.

B2B e-commerce

Om partners optimaal te bedienen met een partner portal is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van specifieke functionaliteiten. BigCommerce Enterprise beschikt over een groot pakket aan functionaliteit, die gericht is op B2B e-commerce. Zo kunnen klanten worden gekoppeld aan klantgroepen en kan er per klantgroep onderscheid worden gemaakt in het assortiment en prijzen.

Technology

Voor deze oplossing hebben wij de SaaS oplossingen Webflow en BigCommerce gebruikt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij binnen twee maanden deze oplossing volledig konden ontwikkelen en bovendien is inepro verzekerd van automatische updates en nieuwe functionaliteit die beschikbaar komt binnen de platformen..

Development

SaaS oplossing voor realisatie van interactieve websites met een gebruiksvriendelijk CMS.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

Payments

Adyen is een Payment Service Provider (PSP) waarmee jij eenvoudig alle lokale relevante betaalmethodes kan aanbieden in het bestelproces.

ERP

Voor AFAS bouwden wij een BigCommerce app. Zo sluit jij jouw AFAS administratie naadloos aan op het BigCommerce platform.

Eric Fransen

CCO inepro

Het Thesio team voelde vanaf de eerste dag heel vertrouwd en er is op een hele natuurlijke, prettige manier samengewerkt met onze medewerkers. Het eindresultaat mag er zijn: een prachtige en vernieuwende website en partner portal voor inepro.

Kom werken bij Thesio

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.