Sports

Unieke software realiseren voor verenigingen en sportbonden

Over AllUnited

AllUnited biedt een volledige software oplossing aan voor inmiddels meer dan 2.500 verenigingen, stichtingen en sportbonden. AllUnited biedt in de basis een ledenadministratie aan in combinatie met een clubapp. Via verschillende modules kan dit uniek worden gemaakt voor jouw specifieke community of sport. Honderduizenden leden maken dan ook (in)direct gebruik van de services van AllUnited.

Een goede match met Thesio omdat... Wij AllUnited kunnen helpen versnellen met de productontwikkeling. Naast het reguliere beheer ontstaat er met ons gedegen proces en kennis meer slagkracht om te innoveren met nieuwe applicaties en functionaliteit.

Samen doorlopend innoveren met nieuwe applicaties en functionaliteit

De kern van AllUnited is de eigen software oplossing die wordt aangeboden aan verenigingen, communities en sportbonden. Het eigen development team van AllUnited richt zich daar dan ook primair op. Door de grote verscheidenheid en unieke modules die AllUnited aanbiedt aan haar klanten is er een grote vraag naar innovatie. Door met ons samen te werken ontstaat er slagkracht om naast de reguliere ontwikkeling in kort tijdsbestek snel nieuwe applicaties of functionaliteit te ontwikkelen.

Innovatieve front-end applicaties

In de oplossingen is de backoffice van AllUnited de belangrijke kern. Hierin zit alle logica en content voor de specifieke verenigingen en sportbonden. Via de front-end applicaties die wij ontwikkelen wordt deze informatie met functionaliteit ontsloten in front-end applicaties die toegepast kunnen worden voor web en mobile.

Vanuit deze aanpak is de afgelopen tijd onder andere het Digitaal Wedstrijd Fomulier gerealiseerd voor een aantal specifieke sporten en is er een vernieuwing ontwikkeld voor een eigen reserveringssysteem die gebruikt wordt voor met name de tennissport. Innovatieve oplossingen waarin wij ons primair hebben gericht op de User Experience en de daadwerkelijke realisatie van de front-end applicaties.

De software visie voor AllUnited

Als externe ontwikkelpartner hebben wij de onderdelen samen AllUnited duidelijk verdeeld. Wij richten ons primair op front-end applicaties die wij in moderne frameworks (React, Vue ed.) ontwikkelen. AllUnited richt zich op de (door)ontwikkeling van de back-office wat voor ons de bron van de data is die ontsloten wordt in de diverse door ons ontwikkelde applicaties.

Digitaal Wedstrijd Formulier
Digitaal Wedstrijd Formulier
Tennis reserveringsapplicatie
Tennis reserveringsapplicatie
Nieuwe productinnovatie
Nieuwe productinnovatie

"De samenwerking maar vooral ook het meedenken aan een innovatieve, maar vooral ook gebruiksvriendelijke interface heeft geleidt tot een prachtig en waardevol product."

Dirk Teeuwen
CTO, AllUnited
Ben jij ook toe aan productinnovatie?

De tech stack van AllUnited

De onderdelen waar wij ons als ontwikkelpartner op richten hebben vrijwel enkel betrekking op de front-end. Hiervoor werken wij met moderne, maar vooral ook bewezen frameworks. Frameworks waar wijzelf thuis in zijn, maar waar ook AllUnited kennis van heeft.

React

React is een JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van gebruikersinterfaces, ontwikkeld door Facebook. Het maakt gebruik van een component-gebaseerde architectuur, waardoor ontwikkelaars UI's kunnen maken door herbruikbare componenten te combineren. React maakt gebruik van een virtuele DOM, waardoor het snel en efficiënt updates kan verwerken. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere bibliotheken en frameworks, zoals Redux voor state management, en is populair vanwege zijn flexibiliteit en prestaties.

Vue (Nuxt)

Vue.js is een progressief JavaScript-framework voor het bouwen van gebruikersinterfaces en single-page applicaties. Nuxt.js is een framework bovenop Vue.js, waardoor het server-side rendering (SSR) en static generated (SG) applicaties ondersteunt. Beide frameworks zijn flexibel, lichtgewicht en bevorderen een component-gebaseerde architectuur voor het snel ontwikkelen van moderne webapplicaties met goede performance en SEO-vriendelijkheid.

Pay.

Pay.nl is een Nederlandse Payment Service Provider (PSP) die een breed scala aan betaaloplossingen biedt voor online ondernemers. Het stelt bedrijven in staat om betalingen te accepteren via verschillende kanalen, waaronder creditcards, iDEAL, PayPal en meer. Pay.nl biedt een gebruiksvriendelijk dashboard voor het beheren van transacties, uitgebreide rapportagemogelijkheden en fraudepreventietools. Het staat bekend om zijn snelle uitbetalingen en klantgerichte ondersteuning, waardoor het een populaire keuze is voor Nederlandse webwinkels en e-commercebedrijven die betrouwbare betaaloplossingen zoeken.

Behind the scenes