Neem contact op

E-commerce development

Een eigen webwinkel is een kans voor iedereen die vandaag de dag, in welke vorm dan ook zaken doet. Ons team aan ervaren developers en specialisten helpen je tijdens alle fasen van het ontwikkelproces: van design tot realisatie en van beheer tot optimalisatie. Jij bepaalt tijdens welke fase wij aanschuiven of wij zijn de regisseur in het gehele traject. Zo ontwikkelen wij samen met jouw een ecommerce oplossing op maat. Of dit nou een kleinschalige webshop is (waar een snelle time-to-market van belang is) of een ecommerce site met complexe koppelingen en een grote hoeveelheid pagina's (waar juist zorgvuldige afwegingen moeten worden gemaakt). Bij Thesio hebben wij alle specialisaties in huis om van jouw webshop een succes te maken.

B2B e-commerce

Ook wanneer je zaken doet met bedrijven in plaats van consumenten is het laten ontwikkelen van een webshop interessant. Online B2B aankopen stijgen flink en zakelijke klanten zoeken steeds vaker dezelfde ervaring die zij als consument gewend zijn. Wij ontwikkelen B2B webshops, afgeschermde portals voor zakelijke bestelling maar ook hybride ecommerce sites op basis van de wensen en behoeften van jouw zakelijke klant.

Migreren naar BigCommerce

Vanaf dag één werken wij voor onze ecommerce oplossingen met het innovatieve BigCommerce. Waarom? Simpel, als open-Saas ecommerce platform biedt het ons eindeloos veel flexibiliteit, schaalbaarheid en een continue doorontwikkeling. Standaard zijn er veel, goede functionaliteiten inbegrepen en zijn er talloze koppelingen beschikbaar voor zowel B2C als B2B webshops. Daarnaast kan BigCommerce ook als headless ecommerce oplossing worden ingezet. Thesio is de eerste én enige BigCommerce Elite agency partner in de Benelux en helpt je succesvol te migreren.

Thesio is jouw partner voor ecommerce projecten. Een groot team aan specialisten staat klaar voor jouw uitdaging om te replatformen of juist om te starten met de online verkoop.

#1 BigCommerce agency in Nederland
Ervaring in B2C en B2B ecommerce
Best-of-breed ecommerce oplossing

Technology

Onze ecommerce oplossingen bouwen op basis van het BigCommerce platform, aangevuld met de best-of-breed oplossingen in de markt voor jouw specifieke wensen. Zijn jouw wensen specifieker dan de standaard oplossingen in de markt, dan ontwikkelen wij dit graag op maat in jouw webshop.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

E-commerce

Gebruik jij ChannelEngine? Dan kan je eenvoudig met de door ons ontwikkelde app, een BigCommerce winkel starten.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

Mobile apps

Met JMango kun je geïntegreerde apps en mobiele oplossingen realiseren voor elke business.

Payments

Klarna is de Europese marktleider op het gebied van achteraf betalen. Met Klarna bied jij jouw klanten optimaal betaalgemak, door hen achteraf en/of in meerdere keren te laten betalen.

Payments

Adyen is een Payment Service Provider (PSP) waarmee jij eenvoudig alle lokale relevante betaalmethodes kan aanbieden in het bestelproces.

Bekijk onze e-commerce projecten

E-commerce

In development

Stealth Project

BigCommerce as a channel voor ChannelEngine.

E-commerce

In development

Stealth Project

Migratie van Logic4 naar BigCommerce, met focus op performance, SEO en een ultieme winkelervaring.

E-commerce

In development

Stealth Project

Migratie van Shopify naar BigCommerce met ruim 750.000 producten.

Bekijk deze e-commerce artikelen