Neem contact op

E-commerce development

Een eigen webwinkel is een kans voor iedereen die vandaag de dag, in welke vorm dan ook zaken doet. Ons team aan ervaren ecommerce developers en specialisten helpen je tijdens alle fasen van het ontwikkelproces: van design tot realisatie en van beheer tot optimalisatie. Jij bepaalt tijdens welke fase wij aanschuiven. Desgewenst nemen wij het hele traject uit handen. Zo ontwikkelen wij op basis van jouw wensen, samen een ecommerce oplossing op maat. Of dit nou een kleinschalige webshop is of een ecommerce site met complexe koppelingen en een grote hoeveelheid pagina's. Bij Thesio hebben wij alle specialisaties in huis om van jouw webshop een succes te maken.

B2B e-commerce oplossing

Ook wanneer je zaken doet met bedrijven in plaats van consumenten is het laten ontwikkelen van een webshop interessant. Online B2B aankopen stijgen flink en zakelijke klanten zoeken steeds vaker dezelfde ervaring die zij als consument gewend zijn. Wij bouwen maatwerk B2B webshops, afgeschermde portals voor zakelijke bestellingen en hybride B2C/B2B ecommerce sites op basis van de wensen en behoeften van jouw zakelijke klant.

Migreren naar BigCommerce

Vanaf dag één werken wij voor al onze ecommerce development projecten met het innovatieve BigCommerce. Waarom? Simpel, als open-Saas ecommerce platform biedt het ons eindeloos veel flexibiliteit, schaalbaarheid en een continue doorontwikkeling. Standaard zijn er veel, goede functionaliteiten inbegrepen en zijn er talloze koppelingen beschikbaar voor zowel B2C als B2B webshops. Daarnaast kan BigCommerce ook als headless ecommerce oplossing worden ingezet. Thesio is de eerste én enige BigCommerce Elite agency partner in de Benelux en helpt je succesvol te migreren.

Op zoek naar ervaren e-commerce developers voor jouw project? Ons team aan specialisten staat klaar om jouw webshop te ontwikkelen, op te schalen of te migreren.

Specialist in B2C en B2B ecommerce
Best-of-breed ecommerce oplossingen
#1 BigCommerce agency in Nederland

Technology

Onze ecommerce developers bouwen op basis van het BigCommerce platform, aangevuld met best-of-breed webwinkel oplossingen voor jouw specifieke wensen. Zijn jouw wensen specifieker dan de standaard oplossingen in de markt, dan ontwikkelen wij dit graag op maat voor jouw webshop.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

E-commerce

Gebruik jij ChannelEngine? Dan kan je eenvoudig met de door ons ontwikkelde app, een BigCommerce winkel starten.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

Mobile apps

Met JMango kun je geïntegreerde apps en mobiele oplossingen realiseren voor elke business.

Payments

Klarna is de Europese marktleider op het gebied van achteraf betalen. Met Klarna bied jij jouw klanten optimaal betaalgemak, door hen achteraf en/of in meerdere keren te laten betalen.

Payments

Adyen is een Payment Service Provider (PSP) waarmee jij eenvoudig alle lokale relevante betaalmethodes kan aanbieden in het bestelproces.

Bekijk onze e-commerce projecten met BigCommerce

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Replatforming van Divide naar BigCommerce

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Migratie van Logic4 naar BigCommerce, met focus op performance, SEO en een ultieme winkelervaring.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Migratie van Shopify naar BigCommerce met ruim 750.000 producten.

Bekijk deze e-commerce artikelen

We helpen je graag verder

088 22 23 800 / info@thesio.eu

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.