Neem contact op

Software development

Het ontwikkelen van software applicaties is de focus van onze activiteiten. Wij ontwikkelen onze maatwerk software op basis van moderne software technologieen in diverse programmeertalen. Daarmee krijg je van ons een eerlijk advies hoe jij jouw software project het beste en meest toekomstbestendig kan laten ontwikkelen.

Maatwerk software voor bedrijven

Wij ontwikkelen custom software voor onze klanten. Op basis van het vraagstuk kijken wij hoe wij met maatwerk software hier een goede oplossing voor kunnen bouwen. Dit kan uiteenlopende zijn van portal of applicaties voor (eind)gebruikers, dan wel een volledige op maat gemaakte backoffice die wij ontwikkelen voor het automatiseren van operationele processen.

Wij ontwikkelen custom software op een agile wijze en gebaseerd op moderne en schaalbare software technieken.

Werken op projectbasis
Expertise in diverse programmeertalen
Werken op basis van een fixed projectbudget

Technology

Onze maatwerk software applicaties en oplossingen bouwen wij in diverse programmeertalen. Uitgangspunt hiervan is dat de door ons gebouwde software toekomstbestendig en schaalbaar is.

Development

.NET Core is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS), open-source Microsoft framework met tools en libraries voor het bouwen van maatwerk applicaties (bijv. web applicaties). De Microsoft technology stack is volwassen, stabiel, bewezen en wordt door velen gebruikt.

Development

Blazor is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS) web framework om front-ends (user interfaces) mee te realiseren in C#, HTML en JavaScript. Het is flexibel doordat het zowel kan worden ingezet bij web development als mobile development.

Development

Node.JS en TypeScript geven ons het beste van beide werelden. Snel prototypen om de beste oplossing voor maatwerkproblemen te vinden - vaak resulterend in een Proof of Concept. Om vervolgens naadloos door te kunnen werken naar een uiterst betrouwbare en schaalbare productieoplossing.

Development

React zorgt voor flexibiliteit en het uitgebreide ecosysteem -met een gezonde concurrentie tussen libraries- zorgt ervoor dat er altijd een library te vinden is die het ontwikkelen van onze maatwerk applicaties versnelt.

Platform

In development

Stealth Project

Maatwerk applicatie voor handhelds in de winkels van Kruidvat.

Platform

In development

Stealth Project

Een online applicatie die effectieve ondersteuning biedt bij beginnende geletterdheid

Integration

In development

Stealth Project

PSP integratie op het BigCommerce platform met een custom check-out