Neem contact op

Software development

Het ontwikkelen van maatwerk software applicaties is de kern van onze business. Al meer dan 10 jaar bedenken, beheren en bouwen wij maatwerk software op basis van moderne software technologieën en diverse programmeertalen. Heb je een vraag? Onze ervaren software developers geven een deskundig en eerlijk advies. Heb je een innovatief concept of technologische uitdaging? Nog beter. Laat onze developers jouw software project voor je ontwikkelen. Dan is deze niet alleen precies op maat, maar ook gelijk schaalbaar en toekomstbestendig.

Specialist in custom software applicaties

Wij ontwikkelen custom software voor een breed palet aan klanten en applicaties. Niets is te gek en vrijwel alles is mogelijk. Op basis van jouw specifieke businesscase of technische uitdaging onderzoeken wij hoe wij met maatwerk software development een oplossing kunnen bouwen. Dit kan uiteenlopen van een B2B bedrijfsportal of applicatie voor (eind)gebruikers, tot een volledig op maat gemaakte backoffice voor het automatiseren van operationele processen.

Software op maat laten maken

De belangrijkste reden om te kiezen voor maatwerk software development is dat standaard software simpelweg tekort schiet in functionaliteit. Hierdoor sluit deze niet goed aan op de specifieke en afwijkende bedrijfsprocessen die in de praktijk vaak voorkomen. Daarnaast is het voor veel nieuwe digitale concepten, producten en start-ups belangrijk om software op maat te laten maken. Als onderdeel van de waarde die zij bieden ten opzichte van bestaande alternatieven is custom software engineering vaak een must.

Wij ontwikkelen maatwerk software op een agile wijze, gebaseerd op moderne en schaalbare software technieken.

10+ jaar specialist in software development
Expertise in diverse programmeertalen
Werken op projectbasis met fixed budget

Technology

Wij bouwen maatwerk software applicaties en oplossingen in diverse programmeertalen. Zo zorgen wij dat jouw custom software niet alleen actueel maar ook schaalbaar en toekomstbestendig is.

Development

.NET Core is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS), open-source Microsoft framework met tools en libraries voor het bouwen van maatwerk applicaties (bijv. web applicaties). De Microsoft technology stack is volwassen, stabiel, bewezen en wordt door velen gebruikt.

Development

Blazor is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS) web framework om front-ends (user interfaces) mee te realiseren in C#, HTML en JavaScript. Het is flexibel doordat het zowel kan worden ingezet bij web development als mobile development.

Development

Node.JS en TypeScript geven ons het beste van beide werelden. Snel prototypen om de beste oplossing voor maatwerkproblemen te vinden - vaak resulterend in een Proof of Concept. Om vervolgens naadloos door te kunnen werken naar een uiterst betrouwbare en schaalbare productieoplossing.

Development

React zorgt voor flexibiliteit en het uitgebreide ecosysteem -met een gezonde concurrentie tussen libraries- zorgt ervoor dat er altijd een library te vinden is die het ontwikkelen van onze maatwerk applicaties versnelt.

Bekijk ons werk op het gebied van custom software en integraties.

Custom software

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een custom applicatie voor Digizeker.

Platform

In development

Case bekijken

Stealth Project

Maatwerk applicatie voor handhelds in de winkels van Kruidvat.

Platform

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een custom platform voor de volledig digitale koop en verkoop van verhuurde woningen.

Lees onze artikelen over maatwerk software development.

We helpen je graag verder

088 22 23 800 / info@thesio.eu

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.