Neem contact op

User experience design

UX design staat voor het ontwerpen van een goede gebruikerservaring en is daarmee de routekaart tot een succesvol product. Althans, dat vinden wij. Al is het maar omdat er zonder dit ontwerp veel tijd, geld en gebruikers verloren gaan. Een goede UX designer geeft richting aan development en zorgt gelijktijdig voor intuïtief werkende functionaliteiten. UX design gaat dan ook verder dan alleen ontwerpen. Het is een terugkerend proces van analyseren, ontwerpen, soms implementeren, evalueren en optimaliseren van de gehele gebruikerservaring.

De optimale gebruikerservaring

Heb je een goed digitaal product dan wil je natuurlijk niet de enige zijn die dat vindt. Bij UX design staan niet jouw maar jouw gebruiker zijn wensen centraal. Dat is soms lastig maar noodzakelijk om ervoor te zorgen dat juist zij jouw product veel en graag gebruiken. Om dit te bereiken werken wij met een ervaren team aan UX designers. Onze user experience specialisten verdiepen zich in jouw bedrijf, product en gebruiker en draaien aan de knoppen die bijdragen aan een optimale ervaring van jouw digitaal product. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor een overzichtelijke, aantrekkelijke vormgeving, intuïtieve functionaliteiten en soepele interacties.

Gebruiksvriendelijkheid als design principe

Wanneer een digitaal product gebruiksvriendelijk is, dat bepaalt natuurlijk alleen de gebruiker. Onze UX specialisten doen er echter alles aan om jouw maatwerk software, ecommerce site of webshop vanaf het eerste ontwerp zo gebruiksvriendelijkheid mogelijk te maken. Daarvoor bouwen zij wireframes, zetten zij flow-charts op en geven zij interacties vorm. Bovendien werkt het UX design team nauw samen met development en andere specialisaties binnen Thesio om ook performance, responsiveness en usability in hun ontwerpen te betrekken. Alles voor een goede UX en een blije gebruiker.

Wij ontwerpen goede gebruikerservaringen door middel van een iteratief proces van analyse, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Zo zorgen wij voor blije gebruikers.

Ervaren user experience specialisten
Samenwerking tussen UX design, development en SEO
Experts op het gebied van user interface, website en interactie design

Technology

Onze UX designers gebruiken zorgvuldig gekozen tools om hun ontwerpen, wire frames en flow charts te koppelen en deze gelijk inzichtelijk te maken voor het development team en de klant.

No items found.

No items found.

We helpen je graag verder

088 22 23 800 / info@thesio.eu

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.