Services

UX/Design

Creëer een onvergetelijke gebruikerservaring met onze UX design expertise. Van diepgaand onderzoek tot vloeiende interacties, wij optimaliseren de customer journey voor tevreden gebruikers. Ontdek hoe ons ervaren team jouw product tot leven brengt.

UX/Design specialisten

Ervaren team

Diepgaande kennis

Figma

Onze designs

Development ready

User experience design

UX design staat voor het ontwerpen van een goede gebruikerservaring en is daarmee bepalend voor een succesvol product. Althans, dat vinden wij. Al is het maar omdat er zonder dit ontwerp veel tijd, geld en gebruikers verloren gaan. Een goede UX designer geeft richting aan development en zorgt gelijktijdig voor intuïtief werkende functionaliteiten. UX design gaat dan ook verder dan alleen ontwerpen. Het is een terugkerend proces van analyseren, ontwerpen, soms implementeren, evalueren en optimaliseren van de gehele customer journey.

De optimale gebruikerservaring

Heb je een goed digitaal product dan wil je natuurlijk niet de enige zijn die dat vindt. Bij UX design staan niet jouw wensen maar de wensen van de eindgebruiker centraal. Dat is soms lastig maar noodzakelijk om ervoor te zorgen dat juist zij jouw product veel en graag gebruiken. Om dit te bereiken werken wij met een ervaren team aan UX designers. Onze user experience specialisten verdiepen zich in jouw bedrijf, product en gebruiker en draaien aan de knoppen die bijdragen aan een optimale gebruikerservaring. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor een overzichtelijke, aantrekkelijke vormgeving, intuïtieve functionaliteiten en soepele interacties.

"Wij geloven sterk dat onze design centric aanpak zorgt voor software oplossingen die ook echt succesvol zijn."

Amy Booister
UX Designer

Design thinking: Gebruiksvriendelijkheid als principe

Wanneer een digitaal product gebruiksvriendelijk is? Dat bepaalt natuurlijk alleen de gebruiker. Onze UX specialisten doen er alles aan om jouw software oplossing vanaf het eerste ontwerp zo gebruiksvriendelijkheid mogelijk te maken. Daarvoor doen zij onderzoek, ontwikkelen zij wireframes, zetten zij flow-charts op en geven zij interacties vorm. Bovendien werkt het UX design team nauw samen met development en andere specialisaties binnen Thesio om ook performance, responsiveness en usability in hun ontwerpen te betrekken. Dat alles voor een goede gebruikerservaring met als einddoel tevreden gebruikers.

Ontwikkel jij zelf, maar heb jij behoefte aan onze expertise?

Geen samenwerking is bij ons hetzelfde, dus in principe is alles mogelijk. Wanneer jullie zelf al ontwikkelen, nemen wij jullie graag mee in ons proces en hoe wij UX Design integraal hebben geïmplementeerd in het gehele development proces. Dus niet enkel een ontwerp vooraf, maar continue betrokkenheid en gebruik van slimme tools zoals Storybook om altijd en overal consistent te zijn met het ontwerp. Wij ontdekken graag hoe een samenwerking met jullie organisatie eruit kan zien.

Mogelijke design oplossingen voor jou

Wij bouwen aan concrete UX oplossingen die onderdeel kunnen worden van jouw software development