Ontwikkelen

Wij maken het verschil bij de realisatie van een concept naar een digitale op maat gemaakte oplossing. Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw oplossing, met een team van 50 vakspecialisten en moderne softwaretechnieken.

Maatwerk software

Bekijk

Wij ontwikkelen maatwerk software applicaties en integraties op basis van de nieuwste technologieën. Maatwerk software is relevant daar waar standaard software niet toereikend is voor een specifieke situatie of wanneer de eigen software juist de toegevoegde waarde is ten opzichte van de concurrent.

Wij beschikken over de expertise in diverse programmeertalen. Daarmee krijg je van ons een eerlijk advies in het gebruik van techniek. Want techniek moet een toekomstbestendig fundament zijn voor elke digitale oplossing.

Microsoft .NET Core
Microsoft Blazor
Node.JS
React

Ecommerce

Bekijk

Van een standaard webshop, tot een volledige op maat gemaakte webshop geïntegreerd met maatwerk koppelingen. Wij realiseren het met het Open Saas platform BigCommerce. Als Elite Partner en #1 BigCommerce Agency van de Benelux hebben wij ontwikkelteams die veel ervaring hebben in het ontwikkelen op het BigCommerce platform. Van design tot realisatie of door alleen de door ons ontwikkelde BigCommerce apps te gebruiken. Met onze teams ontwikkelen wij de voor jou gewenste oplossing, zodat de ecommerce activiteiten naadloos aansluiten op alle bedrijfsprocessen en dat er in iedere branche een goede klantervaring kan worden gerealiseerd.

Ontdek het innovatieve BigCommerce platform.

Integraties

Bekijk

Voor diverse uiteenlopende toepassingen verzorgen wij integraties tussen specifieke platformen. Dit kan zowel de realisatie zijn van een generieke koppeling die door diverse klanten gebruikt kan worden, dan wel tot een specifieke maatwerk koppeling binnen een specifiek project. Door de brede kennis die wij hebben op het gebied van API's en de realisatie van koppelingen, verzorgen wij veel integraties op het gebied van Payments, E-commerce en Ticketing.

Cases

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

BigCommerce Multi-storefront (MSF) oplossing voor Lexima.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een D2C-verkoopkanaal met BigCommerce

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Replatforming van Divide naar BigCommerce