Ontwikkelen

Wij maken het verschil bij de realisatie van een concept naar een digitale oplossing. Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw oplossing, met een team van 50 vakspecialisten, met behulp van de nieuwste softwaretechnieken.

UX design

De gebruiker staat centraal in onze ontwikkelprocessen, maar we snappen dat user needs altijd afgewogen moeten worden tegen technische mogelijkheden en business goals. Onze teams werken iteratief samen om deze sweet-spot te vinden.


Wat maakt een digitaal product écht goed? Allereerst dat deze écht een probleem oplost natuurlijk: willen mensen mijn product gebruiken? Dan pas gaan we het over usability hebben: kunnen mensen mijn product gebruiken? Een goed product lost daadwerkelijk een probleem op én werkt intuïtief.

Maatwerk software

Volledig Agile ontwikkelen wij software applicaties op basis van de nieuwste software technologieën, die wij testen totdat de laatste regel foutloos kan worden opgeleverd.


Wij beschikken over de expertise in diverse programmeertalen. Daarmee krijg je van ons een eerlijk advies in het gebruik van techniek. Want techniek moet een toekomstbestendig fundament zijn voor elke digitale oplossing.

Microsoft .NET Core

Angular

React

Node.JS

Microsoft Blazor

Ecommerce

Van een standaard webshop, tot een volledige op maat gemaakte webshop geïntegreerd met maatwerk koppelingen. Wij realiseren het met het Open Saas platform BigCommerce. Als Elite Partner en #1 BigCommerce Agency van de Benelux hebben wij ontwikkelteams die veel ervaring hebben in het ontwikkelen op het BigCommerce platform. Van design tot realisatie of door alleen de door ons ontwikkelde BigCommerce apps te gebruiken. Met onze teams ontwikkelen wij de voor jou gewenste oplossing, zodat de ecommerce activiteiten naadloos aansluiten op alle bedrijfsprocessen en dat er in iedere branche een goede klantervaring kan worden gerealiseerd.

Ontdek het innovatieve BigCommerce platform.

Elite Partner

Daag jij ons uit?

Geen uitdaging is ons te groot,
dus neem vooral contact op.

Contact opnemen
#developers

Kom werken bij Thesio