Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) is essentieel voor de vindbaarheid van jouw product of dienst. Toch worden belangrijke SEO afwegingen vaak over het hoofd gezien. Dit ten koste van extra tijd, geld of complexiteit. Daarom werken wij met in-house SEO specialisten die ervoor zorgen dat optimalisaties zoveel en zo vroeg mogelijk in development trajecten worden meegenomen. Of dit nou een nieuwe website betreft of een verhuizing van een bestaande webshop naar een nieuw platform. Wij begrijpen dat het opgebouwd SEO resultaat van grote waarde is voor het succes van jouw bedrijf. Indien gewenst schuift er dan ook altijd een (technisch) SEO-specialist aan om de online vindbaarheid en organisch verkeer naar jouw website te behouden én te verbeteren.

SEO optimalisatie en maatwerk advies

Aan de basis van optimaliseren staat formuleren en analyseren. Daarom beginnen onze projecten altijd met een gezamenlijk onderzoek naar jouw doelen of drijfveren en de mate waarin SEO daaraan kan bijdragen. Zijn wij het daarover eens dan volgt een SEO audit, een uitgebreide analyse van de huidige situatie. Wij brengen zoveel mogelijk SEO elementen in kaart en bepalen welke website optimalisaties bij gaan dragen aan jouw doelstelling. Daarbij geven wij voorrang aan bevindingen met hoge prioriteit of impact en het laaghangend fruit. Bevindingen worden vervolgens gerapporteerd in een maatwerk SEO adviesrapport of direct doorgevoerd dankzij de nauwe samenwerking met development. Zo zorgen wij samen: klant, SEO specialist en developer, voor een optimaal SEO resultaat.

Specialist in technische SEO

Bij Thesio werken vakspecialisten met een voorliefde voor techniek. Zo ook onze SEO consultants. Daarom focussen wij ons met name op technische SEO, SEO migraties en Ecommerce SEO. Wij zorgen daarbij voor een optimale inrichting van de technische SEO elementen die van invloed zijn op de vindbaarheid en indexeerbaarheid van jouw website door zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. In het geval van een website verhuizing of platform migratie zorgen wij er bovendien voor dat het behaalde SEO resultaat zo goed als mogelijk behouden blijft. Tot slot weten wij precies wat er komt kijken bij zoekmachine-optimalisatie voor ecommerce sites met een grote hoeveelheid producten of categorieën in meerdere talen of landen. Want ook internationaal zaken doen begint bij lokaal vindbaar zijn.

Technische SEO in het fundament van je nieuwe website of webshop? Wij analyseren, adviseren en optimaliseren al vóór de eerste regel aan code.

SEO en development specialisten onder één dak
Uitgebreide SEO analyses en optimalisaties met impact
Behoud van organisch verkeer tijdens migratie

Technology

Wij maken gebruik van een zorgvuldige selectie aan SEO tools voor analyse en inzicht. Daarnaast worden de nodige Google producten, waaronder Analytics, Search Console en Pagespeed Insights ingezet om het resultaat van onze SEO inspanningen te meten.

SEO

ScreamingFrog is een geavanceerde SEO spider en website crawler. Deze brengt websites in kaart net zoals bots van Google, Bing en Yahoo. Wereldwijd is het de go-to tool van SEO specialisten voor o.a. technische audits en het verder analyseren van SEO optimalisaties.

SEO

SE Ranking is een alles-in-één SEO tool, vergelijkbaar met tools als SEMrush, Ahrefs en Moz. De tool helpt SEO specialisten met website audits, zoekwoord- en concurrentieanalyses, het bijhouden van zoekwoordposities of backlinks en het monitoren van SEO resultaat.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een D2C-verkoopkanaal met BigCommerce

Platform

In development

Case bekijken

Stealth Project

Ontwikkeling van een custom platform voor de volledig digitale koop en verkoop van verhuurde woningen.

E-commerce

In development

Case bekijken

Stealth Project

Migratie van Logic4 naar BigCommerce, met focus op performance, SEO en een ultieme winkelervaring.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.