Neem contact op

Systeem integraties

Onze specialisten richten zich voor veel projecten op de integratie van systemen. Soms als onderdeel van het ontwikkelen van een op maat gemaakte applicatie, maar veelal ook puur voor het koppelen van systemen op de achtergrond van een applicatie. Dit richt zich bijvoorbeeld op systemen zoals een ERP of CRM of juist als integratie die gericht is op payments, ticketing of e-commerce.

Maatwerk koppelingen

Voor diverse partijen verzorgen wij de integraties op het gebied van ecommerce, betalingen of ticketing. Dit kan zijn dat je bijvoorbeeld jouw PSP wilt laten aansluiten op een nieuw platform in ecommerce of ticketing of juist ticketing platform wil laten aansluiten op jouw maatwerk applicatie. Voor een aantal oplossingen bouwen wij ook gecertificeerde en soms publieke apps voor het gebruik in bijvoorbeeld het Exact Appcenter, BigCommerce Marketplace of Microsoft Teams.

Beheer en doorontwikkeling van koppelingen

Na realisatie van een koppeling kunnen wij deze ook in beheer nemen. Door actieve monitoring zorgen wij dat problemen tijdig worden gesignaleerd en door actief de koppeling up-to-date te houden wordt ervoor gezorgd dat de integratie probleemloos blijft werken.

Wij adviseren, valideren en ontwikkelen koppelingen die jouw bedrijfsprocessen verder optimaliseren.

Track-record in gerealiseerde koppelingen
Kennis van veel gangbare oplossingen
Gespecialiseerd team gericht op integraties

Technology

Wij hebben een uitgebreid track-record in het realiseren van koppelingen met diverse systemen. Door onze integratiekennis van o.a. Exact, Mollie, AFAS, PAY. en andere gangbare oplossingen kunnen wij als geen ander jou voorzien van een helder advies.

ERP

Wil jij jouw Exact Online administratie koppelen aan jouw BigCommerce webwinkel? Gebruik dan onze app, die beschikbaar is in de BigCommerce Marketplace.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

Payments

Mollie is een van de snelstgroeiende Payments Service Providers in Europa. Via Mollie kan je eenvoudig diverse lokale betaalmethodes aanbieden in de check-out, allemaal geïntegreerd op het BigCommerce platform.

E-commerce

Gebruik jij ChannelEngine? Dan kan je eenvoudig met de door ons ontwikkelde app, een BigCommerce winkel starten.

Door ons gerealiseerde integraties.

Integration

In development

Case bekijken

Stealth Project

Exact Online integratie voor BigCommerce

Integration

In development

Case bekijken

Stealth Project

Voor ChannelEngine ontwikkelden wij een BigCommerce app.

Integration

In development

Case bekijken

Stealth Project

PSP integratie op het BigCommerce platform met een custom check-out

Artikelen

We helpen je graag verder

088 22 23 800 / info@thesio.eu

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.