De #1
BigCommerce agency in de Benelux

Wij zijn de eerste én enige agency die Elite partner is van het BigCommerce platform. Met een bewezen track-record aan projecten en integraties zijn wij ook klaar voor jouw uitdaging. Let's go BIG!

Wij hielpen diverse klanten met de overstap naar het Open SaaS platform BigCommerce

Vanaf dag één werken wij voor onze ecommerce oplossingen met het innovatieve BigCommerce platform. Het is een kwestie van tijd voordat heel Nederland BigCommerce kent. Dit innovatieve platform kenmerkt zich door hun Disruptive Open SaaS benadering.

Disruptive, omdat het pakket geschikt is voor zowel de starter als een Enterprise webwinkel.

Open, vanwege het feit dat 95% van het platform toegankelijk is via API's en wij daarmee letterlijk elke integratie of winkelervaring kunnen creëren.

Saas, doordat je BigCommerce gebruikt in de vorm van een maandlicentie, waarbij je ontzorgt bent qua hosting, security en performance.

De voordelen van BigCommerce

Open SaaS
Het voordeel van SaaS, met de flexibiliteit voor maatwerk.
Performance
Altijd bereikbaar, door een ongekende uptime van 99.99%.
Snelle time-to-market
Doorlooptijd van gemiddeld 10 weken.
Wereldwijd actief
60.000 webshops en een netwerk van ruim 6.000 partners wereldwijd.

Onze BigCommerce apps

Voor diverse lokale oplossingen bouwden wij de integratie op het BigCommerce platform.

E-commerce

Gebruik jij ChannelEngine? Dan kan je eenvoudig met de door ons ontwikkelde app, een BigCommerce winkel starten.

ERP

Wil jij jouw Exact Online administratie koppelen aan jouw BigCommerce webwinkel? Gebruik dan onze app, die beschikbaar is in de BigCommerce Marketplace.

ERP

Voor AFAS bouwden wij een BigCommerce app. Zo sluit jij jouw AFAS administratie naadloos aan op het BigCommerce platform.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

BTW

Met onze app checken wij bij het aanmaken van een zakelijk account direct de VIES database. Komt het BTW-nummer overeen, dan bestelt jouw klant direct met BTW vrijstelling.

Bigcommerce B2B

Maak kennis met BigCommerce B2B edition

BigCommerce is het platform voor B2C én B2B. Met de B2B Edition beschik jij namelijk over de meest relevante features voor B2B e-commerce.

Klantgroepen en prijslijsten

Zorg met BigCommerce ervoor dat jij jouw zakelijke klanten optimaal bediend, met een specifiek assortiment en specifieke prijzen. Dit kan eenvoudig door de uitgebreide functionaliteit die BigCommerce biedt, waarmee jij zelfs in prijslijsten staffelkortingen kan toepassen en de producten in verschillende valuta kan aanbieden.

Prijs op maat

Verkoop jij complexe(re) producten en is een prijs op maat gewenst. Dat kan eenvoudig binnen de B2B Edition van BigCommerce. Het grote voordeel is dat geaccepteerde offertes worden omgezet in bestellingen en deze dus het verdere geautomatiseerde verkoopproces volgen.

Uitgebreid gebruikersbeheer

Binnen de B2B Edition van BigCommerce is het mogelijk om meerdere gebruikersaccounts aan te bieden aan jouw klanten, met verschillende rollen en rechten.

ERP integratie

De openheid van het platform, de vele beschikbare integraties in de BigCommerce Marketplace en onze diepgaande platformkennis zorgen ervoor dat wij ook de koppeling voor jouw specifieke ERP pakket kunnen verzorgen.

Nederland is klaar voor BigCommerce

Videotour

Alvast een kijkje nemen in BigCommerce?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er is ietsmisgegaan met het invullen van dit formulier.

Kom werken bij Thesio