De #1
BigCommerce agency in de Benelux

Wij zijn de eerste én enige agency die Elite partner is van het BigCommerce platform. Met een bewezen track-record aan projecten en integraties zijn wij ook klaar voor jouw uitdaging. Let's go BIG!

Wij hielpen tientallen klanten met de overstap naar het Open SaaS platform BigCommerce

Vanaf dag één werken wij voor onze ecommerce oplossingen met het innovatieve BigCommerce platform. Het is een kwestie van tijd voordat heel Nederland BigCommerce kent. Dit innovatieve platform kenmerkt zich door hun Disruptive Open SaaS benadering.

Disruptive, omdat het pakket geschikt is voor zowel de starter als een Enterprise webwinkel.

Open, vanwege het feit dat 95% van het platform toegankelijk is via API's en wij daarmee letterlijk elke integratie of winkelervaring kunnen creëren.

Saas, doordat je BigCommerce gebruikt in de vorm van een maandlicentie, waarbij je ontzorgt bent qua hosting, security en performance.

De voordelen van BigCommerce

Open SaaS
Het voordeel van SaaS, met de flexibiliteit voor maatwerk.
Performance
Altijd bereikbaar, door een ongekende uptime van 99.99%.
Snelle time-to-market
Doorlooptijd van gemiddeld 10 weken.
Wereldwijd actief
60.000 webshops en een netwerk van ruim 6.000 partners wereldwijd.

Onze BigCommerce apps

Voor diverse lokale oplossingen bouwden wij de integratie op het BigCommerce platform.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

BTW

Met onze app checken wij bij het aanmaken van een zakelijk account direct de VIES database. Komt het BTW-nummer overeen, dan bestelt jouw klant direct met BTW vrijstelling.

ERP

Voor AFAS bouwden wij een BigCommerce app. Zo sluit jij jouw AFAS administratie naadloos aan op het BigCommerce platform.

ERP

Wil jij jouw Exact Online administratie koppelen aan jouw BigCommerce webwinkel? Gebruik dan onze app, die beschikbaar is in de BigCommerce Marketplace.

E-commerce

Gebruik jij ChannelEngine? Dan kan je eenvoudig met de door ons ontwikkelde app, een BigCommerce winkel starten.

Onze BigCommerce ervaring

Werk samen met de #1 BigCommerce agency in de Benelux

Met een zeer ervaren BigCommerce development team en een bewezen track-record aan projecten en integraties zijn wij ook klaar voor jouw uitdaging.

Out-of-the-box

Doordat wij diverse webshops met BigCommerce hebben ontwikkeld, kennen wij het platform als geen ander. Wij adviseren jou graag hoe jij optimaal gebruik kan maken van de rijke out-of-the-box functionaliteit van het platform.

Stencil front-end of Headless

Wij ontwikkelen onze oplossingen zowel met de standaard Stencil front-end van BigCommerce als een opzet met een volledige Headless architectuur. Op basis van jouw wensen, eisen en groeiambitie bepalen wij samen de juiste opzet.

Volledig geïntegreerde oplossing

Naast het feit dat wij de meest ervaren agency partner zijn in de Benelux zijn wij ook Tech partner van het platform. Wij hebben inmiddels diverse maatwerk integraties en BigCommerce apps gebouwd. De oplossingen die wij bouwen kunnen dus volledig geïntegreerd worden met jouw specifieke systemen.

Flexibele en betrouwbare project partner

Door onze ruimte ervaring kunnen wij snel en gericht een concreet voorstel uitbrengen voor jouw oplossing. Daarin kan er gekozen worden voor een gefaseerde aanpak en baseren wij onze inschattingen op basis van concrete ervaring. De ontwikkeling spreken wij af op basis van een afgesproken scope en een fixed price.

Nederland is klaar voor BigCommerce

Videotour

Alvast een kijkje nemen in BigCommerce?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er is ietsmisgegaan met het invullen van dit formulier.

Kom werken bij Thesio

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.