December 30, 2020

Bidly

Voor Bidly realiseerden wij een platform dat gericht is op de interactie tussen verhuurder en huurder. In het huidige platform richt zich dit op het bieden van financiele tools, waarmee vastgoedbeleggers hun huurinkomsten eenvoudig kunnen innen.

De opdracht

Bidly vroeg Thesio een webapplicatie te ontwerpen en ontwikkelen waarmee de interactieve processen tussen woningverhuurders en huurders konden worden geautomatiseerd.

De oplossing

Thesio heeft Bidly bijgestaan โ€‹โ€‹in alle fasen van het project, van analyse en ontwerp tot de ontwikkeling, het testen en het doorlopende onderhoud van de applicatie. De te ontwikkelen software moest snel en schaalbaar zijn, omdat de gebruikers Bidly raadplegen voor informatie waarna ze direct willen handelen. Bovendien speelde het bieden van veiligheid een belangrijke rol, aangezien het bij het geautomatiseerde innen van de huur om grote bedragen kan gaan.

Reinhard van Marwijk Kooy - Bidly
"Thesio is voor mij een partner, die niet enkel het platform technisch ontwikkelt, maar ook gevraagd, of juist ongevraagd adviseert over keuzes in het ontwikkelproces, wat heeft bijgedragen aan een beter eindproduct."

Thesio heeft een innovatieve webapplicatie gebouwd op basis van Node.JS, Angular 8 en PostgreSQL, die is ondergebracht in de AWS (Amazon Web Services) cloudoplossing. Doordat Bidly op AWS draait kunnen nieuwe ontwikkelingen snel en eenvoudig worden getest en gereleased naar productie, wat maakt dat Bidly altijd op alle devices beschikbaar is en ook op belangrijke piekmomenten niet vertraagt of uitvalt.

De applicatie bevat een aantal geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken functies waarmee verhuurders en huurders binnen een vertrouwde omgeving met een paar klikken kunnen samenkomen. Hierdoor kunnen verhuurders zich concentreren op hun kernactiviteiten: de groei van hun omzet en het behouden van de tevredenheid van hun huurders.

Overige blogs en cases.

Ben je benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Je leest het in onze blogs en cases.