September 24, 2020

Bidly

De webapplicatie voor het managen van alle zaken omtrent woningverhuur.

Verhuurders – groot en klein, willen hun woning(en) adverteren en verhuren. Het handmatig bijhouden van leads, betaalverkeer, documentatie en het verkrijgen van inzage in rendement kan een tijdrovende bezigheid zijn die niet altijd het gewenste overzicht oplevert.

De opdracht

Bidly vroeg Thesio een webapplicatie te ontwerpen en ontwikkelen waarmee de interactieve processen tussen woningverhuurders en huurders konden worden geautomatiseerd.

De oplossing

Thesio heeft Bidly bijgestaan ​​in alle fasen van het project, van analyse en ontwerp tot de ontwikkeling, het testen en het doorlopende onderhoud van de applicatie. De te ontwikkelen software moest snel en schaalbaar zijn, omdat de gebruikers Bidly raadplegen voor informatie waarna ze direct willen handelen. Bovendien speelde het bieden van veiligheid een belangrijke rol, aangezien het bij het geautomatiseerde innen van de huur om grote bedragen kan gaan.

Thesio heeft een innovatieve webapplicatie gebouwd op basis van Node.JS, Angular 8 en PostgreSQL, die is ondergebracht in de AWS (Amazon Web Services) cloudoplossing. Doordat Bidly op AWS draait kunnen nieuwe ontwikkelingen snel en eenvoudig worden getest en geployed naar productie, wat maakt dat Bidly altijd op alle devices beschikbaar is en ook op belangrijke piekmomenten niet vertraagt of uitvalt.

Het resultaat

De applicatie bevat een aantal geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken functies waarmee verhuurders en huurders binnen een vertrouwde omgeving met een paar klikken kunnen samenkomen. Hierdoor kunnen verhuurders zich concentreren op hun kernactiviteiten: de groei van hun omzet en het behouden van de tevredenheid van hun huurders.

  • Toegankelijke, snelle en overzichtelijke app
  • Makkelijke, veilige online betalingen
  • Altijd inzage in documenten, rapportages en rendementBidly vroeg

Overige blogs en cases.

Ben je benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Je leest het in onze blogs en cases.