Maatwerk applicatie ontwikkeling voor Kruidvat - Klantcase hero

Kruidvat

Maatwerk applicatie voor handhelds in de winkels van Kruidvat.

Branche

Retail

Project

Custom development

Stealth project

Kruidvat

Maatwerk applicatie voor handhelds in de winkels van Kruidvat.

Branche

Retail

Project

Custom development

In short

Voor Kruidvat (A.S. Watson Benelux) hebben wij een applicatie voor op nieuwe Android handheld scanners ontwikkeld.

Achtergrond

Kruidvat heeft meer dan 1.200 winkels in binnen- en buitenland. Voor het magazijn- en voorraadbeheer in de winkels van Kruidvat worden handheld scanners gebruikt.

Opdracht

Vanwege de aanschaf van nieuwe gebruiksvriendelijke Android mobiele handheld scanners met touchscreen, werkte de bestaande software niet meer naar behoren. Wij hebben dan ook een de applicatie opnieuw opgebouwd, zodat deze geschikt is voor de nieuwe Android handhelds.

Uitdagingen

Naast het compatibel maken van de applicatie voor de nieuwe Android handhelds, was het behoud of juist eventuele verbetering van performance een belangrijke aspect in dit project.

Solution

Voor Kruidvat is een maatwerk applicatie ontwikkeld die compatibel is met de nieuwe Android handhelds, waarbij de al bestaande functionaliteit is overgenomen en vanuit het ontwikkelproces een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd.

Data integraties

No items found.

Technology

Voor deze oplossing hebben wij diverse techniek toegepast, waaronder: Ionic v1, AngularJs, Cordova, Javascript, Delphi 7 en SQL.

Development

Dankzij de monolithische opzet van Angular en de uitgebreide documentatie weet iedere developer waar hij/zij aan toe is. Hoe groot het project en projectteam ook wordt, iedereen werkt vanuit dezelfde basisprincipes.

Kom werken bij Thesio

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.