Bidly

Platform voor woningverhuurders en huurders.

Branche

FinTech

Project

Platform

Bidly

Platform voor woningverhuurders en huurders.

Branche

FinTech

Project

Platform

In short

Voor Bidly realiseerden wij een platform dat gericht is op de interactie tussen verhuurder en huurder. In het huidige platform richt zich dit op het bieden van financiele tools, waarmee vastgoedbeleggers hun huurinkomsten eenvoudig kunnen innen.

Achtergrond

Bidly richt zich als platform op de interactie tussen verhuurder en huurder, zodat bijvoorbeeld vastgoedbeleggers hun huurinkomsten eenvoudig kunnen innen.

Opdracht

Bidly vroeg Thesio een webapplicatie te ontwerpen en ontwikkelen waarmee de interactieve processen tussen woningverhuurders en huurders konden worden geautomatiseerd.

Uitdagingen

De huidige functionaliteit richt zich vooral op de financiele huurstromen. Dit was dan ook automatisch de uitdaging binnen het project. Voor woningverhuurders kan een bankrekening worden gekoppeld om actuele financiële overzichten te creeren en voor huurders is een gebruiksvriendelijk en duidelijk betaal- en inningsproces ingericht.

Solution

Voor Bidly is het complete platform ontwikkeld, van concept, tot design en volledige bouw van het platform. Binnen het platform heeft Thesio alle maatwerk koppelingen gebouwd die gericht zijn op de financiele huurstromen.

Data integraties

No items found.

Technology

Thesio heeft een innovatieve webapplicatie gebouwd op basis van Node.JS, Angular en PostgreSQL, die is ondergebracht in de AWS (Amazon Web Services) cloudoplossing. Doordat Bidly op AWS draait kunnen nieuwe ontwikkelingen snel en eenvoudig worden getest en gereleased naar productie, wat maakt dat Bidly altijd op alle devices beschikbaar is en ook op belangrijke piekmomenten niet vertraagt of uitvalt.

Development

Dankzij de monolithische opzet van Angular en de uitgebreide documentatie weet iedere developer waar hij/zij aan toe is. Hoe groot het project en projectteam ook wordt, iedereen werkt vanuit dezelfde basisprincipes.

Development

Node.JS en TypeScript geven ons het beste van beide werelden. Snel prototypen om de beste oplossing voor maatwerkproblemen te vinden - vaak resulterend in een Proof of Concept. Om vervolgens naadloos door te kunnen werken naar een uiterst betrouwbare en schaalbare productieoplossing.

Hosting

De schaal en het enorme aanbod aan services van AWS stelt ons in staat om een betrouwbare en schaalbare infrastructuur op te zetten die past bij de eisen van iedere maatwerkoplossing.

Reinhard van Marwijk Kooy

Business Development

"Thesio is voor mij een partner, die niet enkel het platform technisch ontwikkelt, maar ook gevraagd, of juist ongevraagd adviseert over keuzes in het ontwikkelproces, wat heeft bijgedragen aan een beter eindproduct."

Daag jij ons uit?

Geen uitdaging is ons te groot,
dus neem vooral contact op.

Contact opnemen
#developers

Kom werken bij Thesio