Services

Development Consultancy

Vertrouw op onze diepgaande kennis van development voor technologisch advies en organisatorische ondersteuning. Of het nu gaat om het opstellen van RFP's of het bouwen van een development team, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien, of het nu gaat om advies of hands-on samenwerking.

Brede kennis

Technologie agnostisch

Ervaren specialisten

Specifieke kennis

Pragmatisch denkvermogen

Duidelijke taal

Kennis van development

Wij hebben natuurlijk kennis van technologie als het gaat om development. Onder andere via onze Tech Radar brengen wij dit in kaart en zetten dit gevraagd actief in om organisaties te adviseren bij bijvoorbeeld het opstellen van een RFP, keuzes voor replatforming of de ambitie om nieuwe frameworks te gaan gebruiken.

Steeds vaker helpen wij ook op organisatorisch vlak. Want veel opdrachtgevers hebben zelf de ambitie om een development organisatie te bouwen of hebben er een, maar vinden het lastig dit op waarde te schatten. Elke situatie is hierin uniek, maar gelukkig kunnen wij vaak van toegevoegde waarde zijn omdat wij als Thesio elke dag niet anders doen bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers en wij als collega’s natuurlijk ook veelal een achtergrond hebben bij productorganisaties.

"Wij helpen diverse opdrachtgevers vooral ook in de fase voor het feitelijke ontwikkelen. Dit verkort de uiteindelijke ontwikkeltijd en zorgt vaak voor veel efficientie door het gebruik van standaarden."

Brian Diephuis
Head of Engineering

Alleen advies, of samen aan de slag?

Bij ons is alles mogelijk. Natuurlijk helpen wij graag adviserend in het maken van de juiste keuzes voor jullie organisatie. In andere gevallen leer je het beste in de praktijk en dan is het mogelijk om samen aan de slag te gaan in de vorm van co-development. Door middel van Agile Software Ontwikkeling raken jullie bekend met een goed ontwikkelproces en samen brengen wij in kaart waar jullie als organisatie in moeten groeien. Dit zullen wij zonder blad voor de mond doen, op het gebied van rollen, kennis en algehele organisatie.

Een goed plan, voordat je start met ontwikkelen

Een goed begin is het halve werk. Wij gaan dan ook graag doordacht aan de slag en helpen ook opdrachtgevers op dit gebied. Op basis van requirements en mogelijk bestaande architectuur geven wij concreet advies over productselecties en wijze van implementatie. Geen grote boekwerken, maar vooral praktisch advies in duidelijke taal op basis van onze ervaring.

Een goed advies als startpunt

Wij ontwikkelen zeer uiteenlopende complexe software oplossingen. Zij hebben in ieder geval één ding gemeen. Er ging een goed praktisch advies aan vooraf.