F1 Racing Centre

Reserveringsapplicatie gekoppeld aan Oxynade

Services

Ontwikkelen
Optimaliseren

Branche

B2C

Project

Custom development

F1 Racing Centre

Reserveringsapplicatie gekoppeld aan Oxynade

Services

Ontwikkelen
Optimaliseren

Branche

B2C

Project

Custom development

In Short

Wij hebben voor F1 Racing Centre een reserveringsapplicatie gebouwd wat gekoppeld is aan het SaaS ticketing platform Oxynade.

Achtergrond

Bij F1 Racing Centre kun je zelf beleven hoe het is om in een F1-auto te racen. Ze hebben zestig geavanceerde racesimulatoren en hiermee kun je in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend beleven.

Opdracht

F1 Racing Centre vroeg Thesio om een reserveringsapplicatie te bouwen, wat meer mogelijkheden en flexibiliteit biedt.

Uitdagingen

De uitdaging was vooral dat het een toekomstbestendige oplossing moest zijn, met veel flexibiliteit in het toevoegen van extra locaties en producten/diensten.

Solution

Wij hebben een meertalige applicatie gebouwd in het Nederlands en Engels, wat aan de achterkant is gekoppeld aan het SaaS ticketing platform Oxynade. Door de koppeling met Oxynade heeft F1 Racing Centre zelf alle controle over wat er getoond en aangeboden wordt in het reserveringssysteem.

Data integraties

No items found.

Technology

De applicatie is gebouwd in Microsoft .NET Core en wordt gehost in Microsoft Azure. De front-end is gebouwd met Microsoft Blazor. Verder hebben we met GraphQL een koppeling gebouwd met de API's van het SaaS ticketing platform Oxynade. De betalingen worden verwerkt door Adyen.

Development

.NET Core is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS), open-source Microsoft framework met tools en libraries voor het bouwen van maatwerk applicaties (bijv. web applicaties). De Microsoft technology stack is volwassen, stabiel, bewezen en wordt door velen gebruikt.

Development

Blazor is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS) web framework om front-ends (user interfaces) mee te realiseren in C#, HTML en JavaScript. Het is flexibel doordat het zowel kan worden ingezet bij web development als mobile development.

Ticketing

Oxynade is een white label SaaS ticketing platform wat je de mogelijkheid geeft om miljoenen tickets te verwerken, geschikt voor elke industrie.

Payments

Adyen is een Payment Service Provider (PSP) waarmee jij eenvoudig alle lokale relevante betaalmethodes kan aanbieden in het bestelproces.

Lennart Burkels

Solution Architect at F1 Racing Centre

De samenwerking met Thesio hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is een partij die altijd actief met ons meedacht, waardoor we gezamenlijk tot het beste product zijn gekomen.

Daag jij ons uit?

Wij denken graag mee over jouw digitale uitdaging. Voor een nieuw concept of hoe jij juist jouw bestaande techniek toekomstbestendig maakt.

#developers #ux designer #marketing

Werken bij Thesio