BigCommerce – The Future of E-commerce

BigCommerce – Building brands

BigCommerce is een Open SaaS-platform dat 10 jaar geleden is opgericht in Australië. Inmiddels staat het hoofdkantoor in Austin, Texas. BigCommerce onderscheidt zich op een bijzondere manier van veel andere e-commerce-oplossingen.

Ze hebben de afgelopen 10 jaar namelijk vol ingezet op het integreren van zo veel mogelijk functionaliteiten op de core van hun platform. Hierdoor hoef je als gebruiker  in veel gevallen geen dure ‘third party apps’ te gebruiken voor functies die je nodig hebt om te groeien. Ondertussen kun je nog steeds eenvoudig koppelen met de rijk opgerichte API’s van BigCommerce, zodat het nog altijd mogelijk is functionaliteit uit te breiden.

Waarom je zou moeten overstappen op BigCommerce?

Voor Bartsparts presteert BigCommerce beter dan Shopify. Als webshop eigenaar wil je dat je webshop snel is, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Met 400 API calls per seconde doet BigCommerce het werk 100 keer sneller dan Shopify. Met Thesio als Elite partner heb je een mooie combinatie van e-commercespecialisten en een krachtig platform die optimaal benut wordt.

”BigCommerce is Shopify, maar dan zonder limieten.”

Nick van Gilst

CTO, Bartsparts.com

Waarom je zou moeten overstappen op BigCommerce?

Met 1 juni die snel nadert en dus End of life voor Magento 1 waren wij als Homey’s druk opzoek naar een nieuw platform waar wij onze business konden voortzetten. Thesio introduceerde BigCommerce aan ons. Gelijk na de demo zagen wij al dat dit platform ons veel potentie kon bieden ten opzichte van alle andere platformen. Het aller belangrijkste, naast alle functionaliteiten en prijs, is dat wij binnen twee weken over waren van Magento 1.  

”BigCommerce neemt de kopzorgen weg. Alles ging makkelijk, net als een warme mes door boter.”

Jarno van der Donk

Eigenaar, Homey's tools for life

Open SaaS

Grote kans dat je nog nooit van de term ‘Open SaaS’ hebt gehoord. Het is een term die BigCommerce zelf heeft bedacht voor hun platform, omdat ze het beste van 2 werelden aanbieden: Open source en SaaS. Het platform biedt namelijk alle gemakken van Open source en SaaS in één.

 

Voordelen van SaaS binnen BigCommerce

 • Hosting
 • Updates
 • Patches
 • Security
 • Doorontwikkeling
 • 99,99% up-time

 

Voordelen van Open source binnen BigCommerce

 • Werken met ‘third party apps’ van  door BigCommerce erkende partners
 • API-first, wat betekent dat je er tegenaan kunt bouwen wat je wilt
 • Headless commerce, ondersteunt WordPress, Sitecore, Bloomreach & Drupal.

Klanten wereldwijd

%

Up-time

API-calls per seconde

Alles is mogelijk: van thema tot maatwerk

Wil je snel een webshop opzetten, dan is BigCommerce ideaal: binnen 65 minuten ben je klaar. Je kunt kiezen uit een groot aantal thema’s, die je met 1 druk op de knop installeert en configureert. 

Natuurlijk kun je ook een design op maat laten ontwikkelen op BigCommerce. En wil je nog een stapje verder gaan, dan kunnen we het ook nog eens volledig headless bouwen. Dat betekent dat werkelijke elke pixel is aan te passen aan jouw wensen.

Multi-channel

BigCommerce heeft al verschillende multi-channel-oplossingen in hun platform geïntegreerd. Denk aan een Facebook-shop, Insta-shop, POS, Google Shopping of Amazon. Dankzij deze integraties kun je je producten snel en makkelijk via meerdere kanalen aanbieden aan je doelgroep.

Perfect voor b2b

Naast uitstekende b2c-functionaliteit, is BigCommerce ook perfect te gebruiken voor b2b. Hierdoor kunnen veel b2b-bedrijven eenvoudig de stap zetten naar e-commerce en een webshop opzetten.  

 

 • Geïntegreerde shipping modules
 • Modules voor offerte-aanvraag
 • Standaard koppelingen met boekhoud- en ERP-systemen
 • Punch out modules
 • Geavanceerde zoekmachine
 • Bulk pricing

Marketingtool

Wist jij dat BigCommerce als 1 van de beste uit de test komt als het gaat om ‘’on core’’ marketingtools? BigCommerce scoort het hoogste van alle andere beschikbare platforms in de markt op SEO.

API Driven

Flexibele API’s en meer dan 400 calls per seconde per klant.

Headless Ready

Gebruik elke front-end voor contentrijke e-commerce-ervaringen.

Robuste beveiliging

ISO/IEC 27001:2013 & PCI DSS 3.2, Level 1 gecertificeerd.

Performance

Google Cloud Platform voor best-in-class uptime en serverresponse.

Total Cost of Ownership

Reduceer replatforming-tijd en minimaliseer exploitatiekosten.

Expert Support

Stuur op kritische voorwaarden met market-leading services en partners.

Software op maat

Heb jij een supergaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.

E-commerce van topkwaliteit

Kan jouw toffe product, concept of bestaande webshop wel een boost gebruiken? Let us know!

Prijzen en pakketten BigCommerce

BigCommerce heeft voor elke wens wel een passend prijsmodel.

Zelf ervaren wat BigCommerce voor je kan doen

BigCommerce heeft alles in zich om jouw bedrijf te helpen groeien. Wil je dat zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis trial aan en verwonder je over de eindeloze mogelijkheden van BigCommerce.

Onze partners