Wij gaan bloggen. Lees je mee?

jan 7, 2019 | 0 comments

Niemand kan er meer omheen, ICT-applicaties spelen een cruciale rol in steeds meer bedrijfssprocessen.

En zoals iedereen weet, nieuwe technieken (IoT, AI, Blockchain) en de bijbehorende mogelijkheden om nog efficiënter te werken, volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Daarom ondersteunen wij als Thesio organisaties bij het ontwikkelen, uitbreiden en up-to-date houden van hun bedrijfskritische applicaties.

Wanneer een organisatie daar zelf niet de kennis of capaciteit voor in huis heeft, kunnen wij helpen door deze applicaties te bouwen, te beheren of te moderniseren. Dit kan bij ons op kantoor in Maarn, maar ook bij de klant op locatie.

Software Factory

Onze Software Factory ondersteunt en ontzorgt bedrijven die afhankelijk zijn van oude en nieuwe applicaties, maar eigenlijk net te klein zijn om alle nieuwe trends goed bij te houden. Thesio kan hiervoor een Service Level Agreement (SLA) opstellen waarin de verantwoordelijkheid voor deze applicaties kan worden vastgelegd.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van logische koppelingen (API’s) tussen front-ends en databases. Deze API’s verschaffen gecontroleerde toegang tot interne diensten, algoritmes, devices of informatiebronnen.

Mutaties worden niet alleen realtime opgeslagen, maar ook automatisch gekoppeld met andere relevante databases. Bedrijfsprocessen waarvoor vroeger veel geschakeld moest worden tussen verschillende losse eilandjes binnen de organisatie (met alle ruis vandien), kunnen zo steeds gestroomlijnder verlopen.

Consultancy

Voor klanten die moeite hebben om de juiste toptalenten te vinden, bieden wij ons netwerk aan van deskundige professionals. Op maat leveren wij extra capaciteit of specifieke expertise in ICT. Gemakkelijk te upscalen. Gemakkelijk te downscalen.

Omdat wij onze kennis van markt en technologie continu willen toetsen aan de praktijk van onze klanten, geloven wij in netwerken en in kennisdelen.

Daarom gaan wij vanaf deze maand regelmatig bloggen over wat onze ontwikkelaars en consultants zoal meemaken op de werkvloer.

Lees je mee?

Laten we het over jouw project hebben