Thesio whitepapers

 

Welkom in onze kennisbank

In de loop der jaren hebben wij een hoop kennis vergaart en op papier gezet. Wij houden er van om onze kennis te delen met prospects, klanten, collega-bedrijven en werkcollega’s. 

Maandelijks vullen wij onze kennisbank aan met relevante white papers die er toe doen in onze branche. Alles omtrent maatwerk software en e-commerce kun je hier bij Thesio vinden, downloaden, lezen en toepassen binnen je organisatie.

Open-SaaS vs On-premise

In deze whitepaper gaan we in op de financiële voordelen van SaaS en hoe webshops risico’s kunnen beperken en schaalbaar te zijn door kritieke IT onderdelen strategisch uit te besteden.

10 veelgemaakte fouten van b2b-bedrijven die aan e-commerce doen

In deze whitepaper gaan we in op de 10 veelgemaakte fouten die B2B organisatie maken omtrent e-commerce. En we geven 10 voorbeelden van hoe succesvolle bedrijven deze fouten vermijden.

Roadmap voor overstappen naar ander platform

Ben jij ook bezig met re-platforming? Wij bieden je een stapsgewijze handleiding voor het overstappen naar een ander e-commerceplatform! Download hem snel hieronder.

Hier komt binnenkort een nieuwe whitepaper

Ben jij ook benieuwd waar het over zal gaan?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die hem ontvangt!

Software op maat

Heb jij een supergaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.

E-commerce van topkwaliteit

Kan jouw toffe product, concept of bestaande webshop wel een boost gebruiken? Let us know!