Voor een opdrachtgever in Huizen zijn wij op zoek naar een Project Manager.

Omschrijving functie:
Onze eindklant is een gespecialiseerde ICT dienstverlener, gevestigd in de omgeving van Huizen. Een van de voornaamste opdrachtgevers van onze klant is een Europese aanbieder van internet en digitale televisie. Ruim 40 specialisten verlenen ICT beheer- en service-diensten.

Klantgericht denken en doen is voor onze klant vanzelfsprekend. Het succesvol vertalen van ideeën in geautomatiseerde business processen is hun werk. Onze klant zorgt voor de juiste werking van business applicaties en IT systemen. Denk hierbij o.a. aan Hosting Services, Customer Service Support, Call Center Support en Billing. Deze systemen staan op verschillende locaties en zijn onderling verbonden via netwerken. De dienstverlening draait 24×7 door.

Zij zijn op zoek naar een Project Manager.

Wat ga je doen?
Als project manager beheer je de projectuitvoering van het begin tot het einde; van het initiatief tot en met de nazorg. Je zorgt dat het project binnen het budget, de scope en de tijdsplanning blijft. Je bent flexibel en behoudt altijd een helikopterview. Als het hart van de klant werk je nauw samen met alle disciplines binnen de organisatie. Je stelt alles in het werk om een project correct en op tijd opgeleverd te krijgen. Als een verantwoordelijke en proactieve communicator heb je snel een duidelijk beeld van problemen en bijbehorende oplossingen.

Werkzaamheden:
• Je bent verantwoordelijk voor een goede beschrijving van het project en afstemming hiervan, inclusief stakeholder inventarisatie, tijdsplanning, resource allocatie en inzicht in de kritische succesfactoren en randvoorwaarden. Je beheert risico’s en uitzonderingen op de tijdsplanning, het budget en de scope. Je communiceert hier op tijd en overzichtelijk over.
• Je communiceert pro-actief met (externe) development teams en de rest van de organisatie om prioriteiten te stellen en problemen op te lossen.
• Je zorgt voor een goede overdracht van het project resultaat aan IT-OPS.
• Je bent verantwoordelijk voor de noodzakelijke nazorg van het project en zorgt dat de geleerde lessen landen binnen de organisatie.
• Je rapporteert wekelijks aan het MT en op regelmatige basis aan de belanghebbenden

Gevraagde ervaring:
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen een IT omgeving.
• Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond en ervaring in een B2C- en B2B omgeving.
• Je hebt ervaring met projectmanagement en de bijbehorende planningen.
• Je hebt gewerkt volgens PRINCE en IPMA.
• SCRUM-certificaat heeft de voorkeur.
• Je bent analytisch, je stelt prioriteiten en je kunt afhankelijkheden overzien.
• Je spreekt Nederlands en Engels.

Startdatum: z.s.m.

Bijzonderheden:
Wat bieden we?
Een uitdagende baan bij een groeiend, internationaal bedrijf. Er heerst een informele werksfeer en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Korte lijnen, dynamiek en groei zijn belangrijke waarden binnen deze organisatie.

De juiste kandidaat krijgt een jaarcontract bij onze opdrachtgever aangeboden. Uiteraard hoort hier een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een goed salaris bij. Tevens zijn er veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.