Voor een opdrachtgever in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar .NET Ontwikkelaars.

Omschrijving:
Wat ga je doen als .NET Ontwikkelaar bij de opdrachtgever?
Als .NET Ontwikkelaar werk je in Scrum (Agile) teams aan moderne toepassingen voor interne producten van de opdrachtgever. Je doet dit op basis van Microsoft .Net (Core), ASP.NET MVC, SQL Server, Web API, WCF, Angular en C#. Uiteraard houd je actief je kennis op peil over hedendaagse technieken en pas je deze kennis direct toe in je werkomgeving.

Gevraagde ervaring:
Wij zijn op zoek naar iemand met een Bachelor of Masterdiploma en iemand die verstand heeft van hedendaagse webtechnieken. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat jij een passie hebt voor het creëren van kwaliteitssoftware. Daarnaast zijn de volgende punten van waarde:
– Je hebt ervaring met Microsoft Visual Studio 2015 en hoger.
– Je hebt ervaring met HTML5 en Angular.
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat biedt de opdrachtgever?
Werken bij deze opdrachtgever betekent ruimte om je talenten te laten bloeien, ambities bereikbaar te maken en grenzen te verleggen. Ze hebben korte lijnen. Van innovatie hebben zij hun hobby gemaakt, lopen graag voorop met de oplossingen. Uiteraard verzorgen zij een uitstekende werkplek en krijg je toegang tot state-of-the-art tools om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Startdatum: z.s.m.
Bijzonderheden:
* Een Pre Employment Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.