Voor een opdrachtgever in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Lead Developer.

Omschrijving functie:
De klant is een jong en ambitieus TECH-consultancy bedrijf voor de zakelijke markt. Samen met de klanten en het zusterbedrijf creëren zij software waarin de meest complexe bedrijfsprocessen gevat zijn in hoogwaardige en bruikbare applicaties. Voor bedrijven betekent dit dat zij zelf controle hebben over innovatieve automatisering van het bedrijfsproces en dat het mogelijk wordt om juist door middel van state-of-art software en nieuwe technologie het verschil te maken.

Als Lead Developer zul je onderdeel worden van een bestaand team en verantwoordelijk zijn voor de (maatwerk)producten die in-house worden ontwikkeld voor (in beginsel) een internationale logistieke speler. Je werkt daarbij samen met verschillende collega’s zoals een Business Consultant, Delivery Manager, Application Manager en een aantal Developers in zowel Nederland als Griekenland en uiteraard, met de klant zelf; een dynamische omgeving dus!

Je vind het een uitdaging om hoogwaardige code te schrijven en in het gehele klantproces mee te werken aan een eindresultaat waarmee je samen met het team het verschil kunt maken. Als Lead Developer geef je sturing aan het ontwikkelproces, lever je kennis en kwaliteit en zorg je ervoor dat collega’s in Nederland en Griekenland op een goede manier samenwerken.

Gevraagde ervaring:
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Developer en daarmee heb je een gedegen vak- en domeinkennis opgebouwd. Samen met het team kun je complexe puzzels oplossen en ontwikkel je hoogwaardige software met oog voor kwaliteit en performance. Je stuurt naar een technische oplossing die de klant echt vooruit helpt en waarbij je nauw samenwerkt met je team en de klant; je bent een sparringpartner voor collega’s zowel intern als extern en kunt vanuit die hoedanigheid de klant adviseren in toepassen van de juiste technologie.

Je bent een goede match met:
– Een ICT gerelateerde opleiding, minimaal op HBO niveau;
– Aantoonbare en relevante werkervaring;
– Aantoonbare ervaring binnen de Enterprise software markt;
– Vak- en domeinkennis van een van de drie grote Stacks (Microsoft .NET en/of Java en/of Amazon stack);
– Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Startdatum: z.s.m.
Bijzonderheden:
Het betreft een vast dienstverband bij de opdrachtgever.