Voor een opdrachtgever in omgeving Huizen zijn wij op zoek naar een Business analist.

Omschrijving functie:
Onze eindklant is een gespecialiseerde ICT dienstverlener, gevestigd in de omgeving van Huizen. Een van de voornaamste opdrachtgevers van onze klant is een Europese aanbieder van internet en digitale televisie. Ruim 40 specialisten verlenen ICT beheer- en service-diensten.

Klantgericht denken en doen is voor onze klant vanzelfsprekend. Het succesvol vertalen van ideeën in geautomatiseerde business processen is hun werk. Onze klant zorgt voor de juiste werking van business applicaties en IT systemen. Denk hierbij o.a. aan Hosting Services, Customer Service Support, Call Center Support en Billing. Deze systemen staan op verschillende locaties en zijn onderling verbonden via netwerken. De dienstverlening draait 24×7 door.

Zij zijn op zoek naar een Business Analist.

Als business analist denk en werk je vanuit de business op strategisch/tactisch niveau. Je weet je omgeving te overtuigen van de toegevoegde waarde. Je bent het aanspreekpunt ten aanzien van dienstaanpassingen en dienstuitbreidingen. Dit kan betrekking hebben op commerciële activiteiten en op aanpassingen op het service vlak.
Als business analist sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en de IT, tussen de gebruikers en de IT specialisten.

Het is een platte organisatie, waarin jouw eigen initiatief en inbreng zeer op prijs worden gesteld. De business analist zal onderdeel zijn van het BA-team (6 business analisten).

Werkzaamheden:
– Je interviewt stakeholders om de behoefte in kaart te brengen en vertaalt deze naar oplossingsrichtingen.
– Je toetst de haalbaarheid van verschillende oplossingsrichtingen.
– Je stelt requirements op en prioriteert deze in nauwe samenwerking met de klant.
– Op basis van ontvangen informatie ben je in staat om heldere documenten te schrijven, bijvoorbeeld vooronderzoeken, impactanalyses, een verbetervoorstel en/of eventueel globaal ontwerpen.
– Voor standaard en kleinere projecten fungeert een BA-er ook als projectbewaker en kwaliteitsbewaker (wordt er geleverd wat er gevraagd is?)
– Voor alle werkzaamheden geldt dat je uitstekend in staat bent en het een uitdaging vindt om je resultaten overtuigend te delen met je afnemers in de vorm van heldere analyses, presentaties en adviezen.

Gevraagde ervaring:
– Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT component;
– Enkele jaren ervaring als Informatie Analist / Business Analist;
– Ervaring met het maken van impactanalyses, modelleren van processen en informatiestromen;
– Kennis van e-tom is een pré;
– Kennis van de telecombranche is een pré;
– Kennis van moderne technologieën en methodieken zoals Swimlanes/ Use Cases/ Userstories/ Interview technieken, UML, Agile/Scrum/BusDevOps/Continuous Integration, Prince2 is een pré;
– Je toont initiatief, hebt organisatiesensitiviteit en bent analytisch;
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Startdatum: In overleg

Bijzonderheden:
Wat bieden we?
Een uitdagende baan bij een groeiend, internationaal bedrijf. Er heerst een informele werksfeer en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Korte lijnen, dynamiek en groei zijn belangrijke waarden binnen deze organisatie.

De juiste kandidaat krijgt een jaarcontract bij onze opdrachtgever aangeboden. Uiteraard hoort hier een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een goed salaris bij. Tevens zijn er veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.