Start nu met je webshop op BigCommerce in 65 min

In het kort over BigCommerce

BigCommerce is een Open-SaaS platform wat vanuit Amerika is komen overwaaien naar Europa. Thesio is de eerste Elite partner in Europa en zal samen met BigCommerce de retailers en B2B bedrijven gaan voorzien van een high-end webshop met alle gemakken van dien. Omdat het een SaaS-platform is hoef jij als klant je niet meer druk te maken over;

  • Hosting
  • Updates
  • Nieuwe functionaliteiten
  • Level 1 PCI-compliance
  • Uptime
  • Beveiliging

Dit alles zit al standaard binnen een SaaS-platform en Thesio zorgt ervoor dat jij je ook niet druk hoeft te maken om alles op te zetten, dit regelen wij voor je!

Hoe start ik met mijn webshop?

 

Om te beginnen heb je een account nodig bij BigCommerce. Deze kun je aanmaken via ons demo aanvraagformulier hieronder.

Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je vanuit BigCommerce een e-mail toegestuurd met daarin je accountgegevens en een link naar je demo omgeving. Je krijgt eerst 15 dagen lang een proefaccount waarin je BigCommerce kan gaan ontdekken. Wil je gelijk starten dan kun je ook gelijk Ă©Ă©n van de volgende pakketten kiezen om van start te gaan;

Gefeliciteerd!

 

Gefeliciteerd, je bent net trotse eigenaar geworden van een BigCommerce installatie. Maar hoe nu verder? In de filmpjes hieronder laten we je precies zien hoe je jouw webshop opzet in de backend en frontend van BigCommerce.

1. Van start met je webshop

2. Ontwerp opties

3. Winkel instellingen

4. Product categorieën 

5. Een product toevoegen

6. Product opties

7. SKU’s en voorraad 

8. Product opties: regels

9. Belastingen

10. Verzendzones en kosten

11. Real Time verzendkosten

12. Domeinnaam en email

13. Betaalmethodes

14. Livegang van je webshop

Zo, je webshop staat nu live

 

En nu? We horen je al denken, hoe komen klanten nu in mijn webshop? Marketing! Binnen BigCommerce heb je een enorm krachtige marketingtool zitten. Deze marketingtool bied je de gelegenheid om je SEO en sociaal media optimaal te vullen en in te stellen.

Op onze pagina: Hoe optimaliseer ik mijn BigCommerce webshop nemen we je aan de hand mee en vertellen we je exact hoe jij je webshop moet gaan optimaliseren.

Onze partners