Thesio Software Factory, software ontwikkeling en applicatiebeheer

Over Thesio Software Factory

Onze naam zegt het al: Software Factory. Wij leveren full stack applicaties, ontwikkelen front-end software op specificatie van de klant en nemen applicaties in beheer.

We nemen onze klanten resourcing en/of de ontwikkeling van software, of delen daarvan, uit handen en laten deze efficiënter, goedkoper en beter verlopen. Ons doel is om de waardeketen van de klant efficiënter te maken en de output te verbeteren.

Jij kunt je focussen op je business en wij zorgen ervoor dat de IT op orde is, waardoor je in staat bent om sneller te innoveren. Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van support, hosting, applicatiebeheer en/of ontwikkeling.

Agile/Scrum
Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen maakt Thesio Software Factory gebruik van de nieuwste methoden en technieken. We werken in een aantal korte, overzichtelijke en duidelijk gedefinieerde sprints naar het gewenste eindresultaat.

In ons Agile/Scrum team werken zowel de Thesio Software Factory medewerkers als de medewerkers van de klant nauw samen aan innovatieve oplossingen. Efficiëntie en kwaliteit is onze drijfveer. In ieder development team is iedereen betrokken bij het ontwerpen, bouwen, testen en releasen van nieuwe software.

Full-stack applicaties

Vanuit Thesio Software Factory ontwikkelen wij maatwerk op basis van de specificatie van de klant. We maken gebruik van diverse databases en programmeer technieken.

Front-end applicaties

Thesio Software Factory is expert op het gebied van Front-end ontwikkeling. Op basis van Sketch en wireframes ontwikkelen wij met moderne technieken software op maat.

Wij denken vanaf het begin met je mee. We hebben namelijk niet alleen verstand van ICT, maar ook van ondernemen. Daarom adviseren wij je graag in het gehele proces en vertalen dit naar software die voor jouw bedrijf het beste werkt. Daarbij zorgen we ervoor dat je er zelf zo min mogelijk tijd en moeite in hoeft te steken.

Applicatiebeheer

Wij ervaren dat er bij onze klanten en andere organisaties steeds meer problemen ontstaan rond het intern beheren van applicaties en software. Het is moeilijk om goede developers te vinden die deze taken op zich kunnen nemen.

Thesio Software Factory krijgt daarom steeds vaker de vraag of wij ook het beheer van applicaties voor organisaties willen doen. Deze taak willen wij graag op ons nemen. Daarnaast kunnen wij verouderde applicaties moderniseren en daardoor toekomstbestendig maken. De toegevoegde waarde van deze applicaties wordt vergroot door een goede strategische begeleiding en business development.

Service Level Agreement (SLA)
Wij vinden vindt het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten als wij jouw applicatie in beheer nemen. We zijn transparant in onze communicatie en zorgen voor een snelle oplossing in het geval van calamiteiten. Applicatiebeheer is niet alleen beheer, maar ook maatwerk. We brengen je wensen in kaart en leggen de afspraken vast in een SLA.

Meer informatie over applicatiebeheer of het verbeteren van je applicatie? Neem contact met ons op.

Voorbeelden uit de praktijk

Carepay

Carepay is een zorgprovider in Kenia. Het systeem registreert de patiënten en regelt de betalingen die voortkomen uit de diverse behandelingen.

Thesio heeft het systeem geconverteerd van AngularJS naar Angular 5.

Gebruikte technieken: Angular 5, JavaScript, HTML, CSS, jQuery

Magazijn- en winkelvoorraadbeheer App. Deze super moderne retailapplicatie stuurt moderne handheld terminals aan die snel de winkelvoorraad kunnen inventariseren. Middels de terugkoppeling naar het eigen magazijn en het centrale magazijn kunnen bestellingen automatisch worden verricht.

Gebruikte technieken: Bower, Angular, Gulp, Jasmine, Karma, Cordova, Ionic en JSHint.

Lexima

Lexima levert dyslexiesoftware voor beter lezen en leren.

Thesio heeft de ontwikkelstraat opgezet, performance geoptimaliseerd, conversies uitgevoerd en nieuwe functionaliteiten ingebouwd.

Gebruikte technieken: PHP, MySQL, CSS, HTML
Performance tools: Protractor en JMeter

Boomville is een full-service partner op het gebied van Learning, Development & Performance Support.

Thesio heeft voor diverse opleidingen de front-end gebouwd.

Gebruikte technieken: Angular, CSS, HTML, JavaScript, jQuery

Bloomville
Bidly

Bidly is een full-stack beheerapplicatie voor de vastgoed markt. De applicatie geeft de mogelijkheid contracten tussen verhuurder en huurder vast te leggen. De controle op de betalingen is geregeld via een payment service. De verhuurder heeft hierdoor altijd controle en overzicht over de betalingen. Daarnaast kan de huurder onvolkomenheden melden en kan de verhuurder online accorderend en hiermee een offerte aanvragen bij toeleveranciers. Zowel de verhuurder, de huurder, de toeleveranciers en het vastgoed kan middels reviews worden beoordeeld.

Gebruikte technieken: Angular, Node.js, JavaScriptCSS en HTML5

Digizeker is de digitale kluis waar waardevolle persoonlijke informatie veilig opgeslagen wordt. Hierbij moet u denken aan toegangscodes, contract van de koopwoning, verzekeringspapieren, belangrijke aktes of een kopie van uw paspoort. U kunt de kluis delen met uw vertrouwenspersoon of losse mappen delen zoveel als en met wie u maar wilt en de reservesleutel bij de notaris laten registreren. Digizeker maakt gebruik van beveiligde verbindingen en de inhoud van de kluis is volledig encrypt. Voor meer informatie: www.digizeker.nl

Gebruikte technieken: Zend Framework 2, PHP, MySQL, JavaScript, CSS en HTML5, Angular 5

Digizeker, een veilige opslag voor uw belangrijke data

Thesio Software Factory heeft een domotica app ontwikkeld. Deze wordt toegepast in omgevingen of woningen waar senioren of mensen met een beperking zelfstandig wonen. De app houdt als het ware een oogje in het zeil. De app staat in verbinding met diverse sensoren die in de woning zijn geïnstalleerd. Via de app kunnen familieleden en/of verzorging gewaarschuwd worden als er een niet gewenste situatie is ontstaan.

Er is een Android en iOS versie van de App beschikbaar.

Gebruikte technieken: Android, iOS, Java, REST

Ticketapply is de online ticketing applicatie. Ticketapply wordt vooral door organisatoren van middelgrote evenementen gebruikt. Voor deze evenementen verzorgt Ticketapply onder andere de online verkoop van toegangskaarten en de toegangscontrole.

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, Node.js, Express, Mocha, MongoDB, REST, Amazon Cloud, Docker, Test Driven Development

Opdrachtgevers over Thesio Software Factory

“Wij werken naar alle tevredenheid samen met TSF. Door de directe wijze van communiceren en de professionele instelling van het projectteam worden oplever data op tijd behaald. Daarnaast is de kwaliteit en de onderhoudbaarheid van de software uitstekend.”
Opdrachtgever in de branche Retail, door Head of Store Systems

Collega’s over Thesio Software Factory

“Werken bij Thesio is samen zoeken naar de beste manier, gedreven door passie voor innovatie en techniek, om tot de beste resultaten te komen. Werken in een informele, gezellige sfeer, met persoonlijke aandacht en ruimte voor het ontwikkelen van competenties!”
Stefan, .NET developer
“Bij Thesio ben ik in 2015 begonnen met de doorontwikkeling van de Digitale Kluis, erg uitdagend en voor mij een mooie kans om ‘on the job’ te leren. Inmiddels ben ik fulltime bezig met de ontwikkeling van een applicatie voor een van onze externe klanten, waardoor ik doorgegroeid ben tot een breed inzetbare Full Stack developer.”
Jonathan, Full Stack developer

Op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare ICT partner?

Neem dan nu contact met ons op