Interim ICT Professionals.

Wij helpen start-ups, scale-ups én grote organisaties met extra capaciteit of specifieke expertise. Daarvoor zetten wij vaak onze eigen medewerkers in, maar we doen ook met regelmaat een beroep op ons netwerk van freelancers en partners.

Contact opnemen

Onze interim professionals werken voor aansprekende opdrachtgevers.

De beste interim ICT professionals vind je bij ons.

Is er een piek in de werkzaamheden of komt er een groot project aan waarbij je hulp kunt gebruiken? Onze flexibele en gedreven professionals leveren de extra capaciteit die je nodig hebt. Samen halen we de deadline, zetten we de puntjes op de i, of tillen we je project nog een niveau hoger.

Mis je specifieke expertise voor een nieuw project? Wij bieden de kennis die je nodig hebt.

Wij helpen je door middel van de inzet van onze eigen interim professionals, die over veel kennis en ervaring beschikken. Op momenten dat we net even dat extra paar handen nodig hebben óf specifieke kennis missen, schakelen we graag een freelancer of partner uit ons netwerk in. We houden van korte lijnen, open communicatie en flexibiliteit wanneer nodig.

JavaScript Developers

Onze interim professionals zijn gedreven en ervaren developers met veel kennis van Javascript, Angular en Node.js.

.NET Developers

Zeer ervaren .NET developers die gewend zijn snel up and running te zijn en als interim professional direct waarde toevoegen.

Architect, Tester, Scrum Master of Business Analist

Naast onze eigen interim professionals beschikken we over een groot netwerk van freelancers en partners waarin we altijd de juiste interim professional kunnen vinden.

Contractbeheer

Niet alleen de juiste interim professional, maar ook het beheer van alle inhuur- contracten en administratie. Snel, inzichtelijk, scherp in tarief en risicovrij.

Dit vinden we belangrijk.

Elke dag weer vinden we het een mooie uitdaging om de juiste interim professional te koppelen aan een opdrachtgever. Hoe doen we dat?

Betrokkenheid

Matchen is mensenwerk, wij hechten veel waarde aan de optimale match en dat lukt alleen als we zowel de professional als de klant goed kennen.
Alleen dan zijn zowel de interim professional als de opdrachtgever echt tevreden.

Betrouwbare mensen

Wij beschikken over een goed opgeleid team van interim developers die snel van waarde zijn binnen jouw organisatie. Onze eigen interim professionals zijn speciaal geselecteerd op hun kennis, flexibiliteit en communicatieve vaardigheden. De freelancers en partners waar we mee samen werken worden ook zorgvuldig gescreend.

Ervaring

We beschikken over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van de bemiddeling van interim professionals. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij je het beste kunnen ondersteunen.

Zoek je een interim ICT professional voor jouw project?

We helpen je graag.

Het is jouw carrière en wij bieden je de uitdaging die je zoekt.

Ben jij ondernemend, werk je graag met nieuwe technieken en tools én ben je communicatief vaardig? Wij zijn op zoek naar collega developers die aan uitdagende projecten willen werken bij onze aansprekende opdrachtgevers op locatie.

Bekijk onze interim jobs