December 30, 2020

Mollie

De veilige, maar toch simpele oplossing voor al je betaalverkeer.

Voor e-commerceretailers is het van belang dat consumenten die hun webshop bezoeken zo snel mogelijk kunnen afrekenen. Wanneer het afhandelen van de betaling voor ongemak zorgt, kan het zijn dat consumenten afhaken en voor andere aanbieders kiezen.

De opdracht

Payment service provider Mollie vroeg Thesio om een integratie in BigCommerce te realiseren, het e-commerce platform dat de afgelopen jaren wereldwijd aan populariteit wint.

De oplossing

Naar de wens van Mollie moest de integratie mogelijk maken dat er meerdere betaalmethoden zo gebruiksvriendelijk mogelijk in de check-out konden worden gepresenteerd. Hiervoor heeft BigCommerce zowel een SDK als een React-app ter beschikking gesteld, die voor Thesio als basis dienden om de interface te ontwikkelen.

Resultaat

Middels de door Thesio ontwikkelde ‘tussenomgeving’ maakt Mollie betalingen mogelijk voor webshops die gebouwd zijn op het BigCommerce platform. Met behulp van deze integratie kunnen consumenten uit meerdere betaalmethoden als PayPal, Mastercard of Sofort Banking kiezen en zijn ze niet meer gebonden aan iDeal. Tevens biedt de integratie een up-to-date samenwerking met omliggende voorraad- en boekhoudapplicaties, wat een belangrijke bijdrage levert aan het succes van de webshop.

  • PSP Integratie in beursgenoteerd e-commerce platform
  • Veilige, gebruiksvriendelijke tussenomgeving voor betalingsverkeer

Overige blogs en cases.

Ben je benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Je leest het in onze blogs en cases.