September 24, 2020

MentaVitalis

Een coaching- en counselingdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning biedt bij het voorkomen van burn-out.

Wanneer jij als professionele counselor benaderd wordt door een hulpvrager, wil je zo snel mogelijk kunnen handelen. Werken in een webapplicatie die op een verouderd framework is gefundeerd kan betekenen dat je je data niet kan verwerken of het nodige netwerk niet kan activeren, met alle gevolgen van dien.

De opdracht

MentaVitalis vroeg Thesio hun verouderde AngularJS Framework om te bouwen naar de nieuwste versie mogelijk.  

De oplossing

In overeenstemming met MentaVitalis’ focus op het bieden van een 24/7 hulpverleningsdienst, was het noodzakelijk de migratie naar het nieuwste framework zo snel mogelijk te laten verlopen. Ook moesten de gebruikers worden ontzien van het werken met een ander systeem: de wens was dat de front-end de bekende lay-out en functies zou behouden. Thesio heeft het volledige fundament van de applicatie omgebouwd naar het nieuwste Angular Framework, terwijl de gebruikers op de oude manier hun werk kunnen blijven doen.

Het resultaat

Het nieuwste Angular Framework dient als solide fundament van de webapplicatie en zal de komende jaren de nieuwste updates kunnen draaien. Door dit te hebben bewerkstelligd, kunnen de coaches en counselors van MentaVitalis 24/7 de juiste hulpverlening blijven bieden.

  • Snelle implementatie van het nieuwste softwareplatform
  • Ongemerkte modernisatie
  • Een veilig werkende toekomst

Overige blogs en cases.

Ben je benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Je leest het in onze blogs en cases.