December 30, 2020

Exact Online

Voor BigCommerce realiseerden wij een directe integratie met de ERP oplossing, Exact Online.

De uitdaging

Voor veel (groeiende) e-commerce bedrijven is een koppeling van de webshop met een ERP oplossing essentieel. Dit zorgt voor een goed geautomatiseerd proces van orders naar de financiële administratie of juist een goed beheer van de voorraden.

Op internationale schaal heeft BigCommerce veel koppelingen met dergelijke software, maar voor een meer lokale varianten zoals Exact Online ontbrak dit.

De oplossing

Voor BigCommerce ontwikkelen wij diverse integraties, waaronder ook deze integratie met Exact Online. De koppeling richt zich op het automatiseren van een aantal processen tussen beide systemen. Vanuit Exact Online wordt de relevante productinformatie gedeeld met het BigCommerce platform. Wanneer er een bestelling in de webshop wordt geplaatst, dan wordt dit gedeeld met Exact Online. Zo vindt er dus ook synchronisatie plaats van de voorraad en vinden er daarnaast updates plaats van een order rondom de verzending, of het retourneren.

Mark Howes - BigCommerce
"We are very excited about this integration. For many Dutch webshops it is now much easier to start with BigCommerce. The integration that Thesio realized fits well with our Open SaaS strategy and focus on the Dutch market."

Onderdelen van de koppeling van Exact Online met BigCommerce:

  • Productinformatie
  • Orderverwerking
  • Voorraad synchronisatie
  • Updates voor verzending en retourneren

Naast deze basis is het mogelijk om de koppeling verder uit te breiden voor een specifiekere configuratie.

Interesse om Exact Online te koppelen met BigCommerce, neem dan contact met ons op.

Overige blogs en cases.

Ben je benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Je leest het in onze blogs en cases.