​Peter Dingemans
1958 – 2019

Zondag 22 december 2019 is onze oprichter en collega Peter Dingemans op 61 jarige leeftijd overleden. Peter leed aan een ongeneeslijke vorm van CLL. Iedereen die Peter kende, weet dat we een echte ondernemer, optimist en mentor zijn verloren.

In memoriam

Peter Dingemans, oprichter Thesio

Na de verkoop van zijn eerste onderneming zat Peter niet stil en legde als oprichter de basis voor Thesio. Met zijn optimisme en oplossingsgerichte persoonlijkheid, heeft hij Thesio gebracht tot een groeiende onderneming met eigen software ontwikkelaars, mooie klanten en een geweldig team. Noodgedwongen moest hij door zijn ziekte het stokje in 2019 overdragen. Op de achtergrond bleef hij actief met scherpe analyses en een ondernemende geest.

Op basis van zijn gedachtegoed bouwen wij door aan Thesio en nemen we onze beslissingen. Zijn motto: Altijd vooruit.

In zijn persoonlijke leven was Peter maatschappelijk actief en betrokken waarvoor hij een week voor zijn dood nog een koninklijke onderscheiding ontving. Daarnaast was hij als man, vader en opa liefdevol en betrokken.

Samen met het UMC streed Peter tegen zijn ziekte. Ter nagedachtenis is zijn familie een inzamelingsactie gestart voor het onderzoek naar CLL. Doneren kan via deze link. 

We zullen hem missen.

 

 “Altijd vooruit!”