Over Thesio ICT Group B.V.

Thesio ICT Group bestaat uit een hecht team van ruim 40 personen en is nog altijd groeiende. Samen zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw ICT. Wij nemen dit graag voor je uit handen. Zo ontwikkelen we software, beheren jouw applicatie en leveren de beste ICT Professionals.

Thesio Software Factory ontwikkelt software en beheert applicaties.
Wij leveren full stack applicaties en ontwikkelen front-end software op specificatie van de klant. Daarnaast moderniseren wij verouderde applicaties en kunnen deze ook in beheer nemen. Wij nemen daarbij onze klanten de ontwikkeling van software, of delen daarvan, uit handen en laten deze efficiënter, goedkoper en beter verlopen.

Technieken die we daarbij gebruiken zijn onder andere: Angular, .NET, C#, JavaScript, NodeJS, PHP, React, Typescript, MySQL, HTML en CSS. We werken volgens de Agile / Scrum methode.

Thesio ICT Professionals verzorgt de flexibele inzet van ICT Consultants.
Wij maken de optimale match tussen opdrachtgever en ICT specialist. Deze ICT Specialist kan een van onze eigen consultants zijn, maar ook een freelancer of andere derde. Zo voorzien we de opdrachtgever van extra capaciteit of specifieke expertise voor een project.

Naast detachering kunnen we ook het beheer van alle contracten verzorgen. Deze dienstverlening omvat alle administratieve en contractuele activiteiten voor de inhuur van externe professionals.

Persoonlijk, snel, kwaliteit en klantgericht zijn enkele eigenschappen waar wij voor staan. Een persoonlijke, maar resultaatgerichte benadering vinden wij belangrijk. Daarbij komt dat wij ons werk met veel enthousiasme en plezier doen en dat merk je!

Missie

Thesio Group is dé no-nonsense ICT partner op het gebied van resourcing en ontwikkeling. Door intensief samen te werken met professionals en business partners hebben we potentieel toegang tot de gehele markt. We willen onze kennis van de markt en de technologie continue up-to-date houden en waar mogelijk ook delen. We geloven in samenwerken en netwerken.
We denken mee, zoeken naar toepasbare maar innovatieve oplossingen en beschikken over een dienstverlenende instelling. Onze pragmatische en doelgerichte aanpak zorgt voor een duurzame en plezierige relatie met onze klanten, professionals en business partners.

Persoonlijk, snel en kwaliteit- en klantgericht zijn kenmerken van de cultuur binnen Thesio. Dat geldt voor onze medewerkers, die voor een belangrijk deel zelf verantwoordelijk zijn voor hun ontwikkeling en groei binnen de organisatie, maar ook voor de omgang met onze opdrachtgevers.
Een persoonlijke, maar resultaatgerichte benadering vinden wij belangrijk. Daarbij komt dat wij ons werk met veel enthousiasme en plezier doen en dat merk je! Vrijheid en plezier typeren de sfeer binnen Thesio.

We geloven er in dat je vooral moet doen waar je goed in bent en dat is in ons geval het ontzorgen van de klant en de professional.

Onze kernwaarden zijn:
– Betrokkenheid
– Snelheid
– Kwaliteit
– Klantgericht
– Persoonlijk

Visie

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Binnen ons vakgebied ICT gaan de veranderingen snel en volgen de vernieuwingen elkaar in rap tempo op. Ontwikkelingen op het gebied van “internet of things” gaan voor een enorme toename aan applicaties zorgen. Wij merken dat veel organisaties moeite hebben om deze constante veranderingen bij te houden. Daarnaast ontstaat er een steeds groter tekort aan beschikbare en gekwalificeerde ICT professionals. “The war for talent” vraagt om gespecialiseerd recruitment.
Wij ontzorgen organisaties door ons netwerk van deskundige ICT professionals beschikbaar te stellen. We leveren extra capaciteit en/of specifieke expertise. Daarnaast ontwikkelen we handzame software applicaties en verzorgen we het beheer en het onderhoud daarvan.

Kortom: we nemen onze klanten resourcing en de ontwikkeling van software, of delen daarvan, uit handen en laten deze efficiënter, goedkoper en beter verlopen. Ons doel is om de waardeketen van de klant efficiënter te maken en de output te verbeteren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Betrokken, persoonlijk, professioneel en klantgericht, daar staan wij als Thesio voor. Dit zijn niet alleen loze woorden, maar blijkt ook uit onze werkwijze en onze manier van handelen. De invloed van onze bedrijfsvoering op de maatschappij wegen wij continue af. Als betrokken organisatie denken wij na over hoe wij Maatschappelijk Verantwoord kunnen Ondernemen (MVO). We zoeken hierbij naar een balans tussen People, Planet en Profit. Bij het streven naar “Profit” wegen wij steeds de invloed op “People” en “Planet” af. Bij ons streven naar het maken van winst houden we zo veel als mogelijk rekening met de wereld om ons heen.

Als bemiddelaar van personeel staan wij midden in de samenleving. Wij dragen ons MVO beleid actief uit. Zo werken we op een duurzame manier samen met onze partners. Bovendien selecteren we deze partners zorgvuldig en betrekken we daar zoveel mogelijk kleinere, lokale ondernemers bij. We stimuleren onszelf, maar ook onze partners, professionals en andere partijen tot duurzaamheid en proberen daar steeds weer nieuwe initiatieven in te ontplooien.
We hebben ook een maatschappelijk doel gekozen om heel concreet financieel een bijdrage aan te leveren, namelijk de schaapskudde van de Treeker Wissel. Door het adopteren van een schaap kan de herder het schaap een jaar lang onderhouden, voeden en voorzien van medische verzorging. Per opdracht adopteren wij een schaap. Ons doel is om uiteindelijk de hele kudde te adopteren (210 stuks).
84 Schapen
Lammetje