Onze vacatures.

Strive not to be a success, but rather to
be of value.
Samen bouwen we aan de mooiste
software en beste e-commerce
oplossingen van de toekomst.

We maken het verschil door de allerbeste concepten te leveren op het gebied van maatwerk software, e-commerce en slimme integraties met andere pakketten.

We zijn op dit moment op zoek naar...

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij de tofste werkgever op het gebied van software development en e-commerce? Hier vind je onze openstaande vacatures.

In het kort.

Thesio bestaat uit een hecht team van ontwikkelaars, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software bouwen.
Iedereen uit ons team, ongeacht het ervaringsniveau, heeft passie voor software. Dankzij deze passie, drive en ervaring kunnen wij mooie opdrachten accepteren en gave applicaties bouwen voor diverse organisaties.
We verdiepen ons graag in de nieuwste technieken en laatste updates en we bijten ons graag vast in bestaande applicaties.

Iedereen is belangrijk

Bij ons ben je geen nummer, we vormen een hecht team en er is veel aandacht voor jou als persoon, zowel op het werk als thuis.

Het leukste development team

Humor staat bij ons hoog in het vaandel. Werk moet ook gewoon leuk zijn. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Goede arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk een goed salaris, maar ook een laptop naar keuze, mobiliteitsbudget, veel mogelijkheden voor opleidingen en training, een goed pensioen, een vrij besteedbaar budget voor jouw werk/privé balans, een vrije dag op je verjaardag, flexibele werktijden en meer...

Persoonlijke ontwikkeling

Je kan alleen de beste versie van jezelf zijn als het werk je interesseert, je hierin uitdaging vindt en je autonomie hebt. Alleen dan kan en wil je extra stappen zetten om nieuwe dingen te leren.

Staat je ideale vacature er niet tussen?

We staan altijd open voor ideeën, kansen en mogelijkheden.